Βόμβα στη showbiz! Φήμες την ήθελαν μαζί με πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά φιλιόταν με άλλον δημόσια!

01.08.2019



Σαν βόμβα έσκασε το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Τι και αν φήμες την ήθελαν με πασίγνωστο ηθοποιό, εκείνη φιλιόταν με άλλον δημόσια. Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε πασίγνωστο ζευγάρι, το οποίο χώρισε πρόσφατα. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αυτά ήθελαν από στιγμή σε στιγμή να κάνουν γνωστό πως τελικά είναι μαζί.

Όλα αυτά ήρθε η ίδια να τα "γκρεμίσει", αφού φωτογράφοι την τσάκωσαν να φιλιέται στο Λος Άντζελες σε δημόσια καφετέρια με άλλον άνδρα. Πρόκειται για την Lady Gaga η οποία τελικά δεν είναι μαζί με τον Brandley Cooper! Όπως δείχνουν ο φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον Dan Horton.

Ο Dan είναι ένας ηχολήπτης και ακόμα πιο συγκεκριμένα υπάλληλος της Lady Gaga από το Νοέμβριο του 2018 στη θέση του monitor engineer. Επίσης είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρίας η οποία λέγεται Audio Engineering Group και έχει συνεργαστεί με τους Camila Cabello, Ariana Grande, Bruno Mars και Justin Timberlake.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4607