Στέφανος Μιχαήλ: Τα νεύρα και οι κρίσεις πανικού! Ξεσπούσε πάνω σε ανθρώπους! Αποκάλυψη!

11.07.2019



Αποκάλυψη για τον Στέφανο Μιχαήλ! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα νεύρα και οι κρίσεις πανικού! Ο ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο ελληνικό Playboy που κυκλοφορεί στις 13 Ιουλίου! Μίλησε ανοιχτά για την κρίση πανικού και η είπε πρώτη φορά όλη την αλήθεια για την Δανάη Παππά και την σχέση τους!

Ο τηλεοπτικός «Άλεξ» του «Τατουάζ» έδωσε την πρώτη του εκ βαθέων συνέντευξη, μετά την ολοκλήρωση της σειράς-φαινομένου που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, και ο ίδιος απέδειξε γιατί θεωρείται το next big thing της ελληνικής τηλεόρασης.

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε στο ελληνικό Playboy:

Για το αν έχει κουραστεί από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά:

Τα προσωπικά είναι αυτά που πουλάνε. Γι’ αυτό και σε ρωτάνε πάντα οι δημοσιογράφοι. Είναι αναμενόμενο. Δεν το θεωρώ κουραστικό. Απλά νομίζω πως μετά τις πέντε φορές καλό είναι να σταματήσουν να το ρωτάνε και οι ίδιοι.

Για το αν την έχει ψωνίσει με τις επιτυχίες των τελευταίων ετών:

Δεν έχω χάσει ποτέ τον εαυτό μου για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Όταν βλέπω τον κόσμο να με σταματάει για να βγάλει φωτογραφίες και να εκδηλώσει την αγάπη του, το θεωρώ τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη. Γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αρέσεις, ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου και επιπρόσθετα εγώ χαίρομαι διότι έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει και για το ήθος μου. Για τον Στέφανο, όχι για τον Αλέξανδρο ή για τον Νεκτάριο ως ρόλο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Για το αν κάποια στιγμή ζορίστηκε με τις υποχρεώσεις στο «Τατουάζ»:

Είμαι πάρα πολύ αγχώδης. Είναι ελάττωμα αυτό. Και όταν αγχωθώ πολύ, με πιάνει πανικός. Έχω νεύρα και ξεσπάω σε ανθρώπους δικούς μου. Μάλιστα οι πρώτοι έξι μήνες του «Τατουάζ» ήταν οι πιο δύσκολοι. Θυμάμαι όταν ήμασταν στην Αγγλία για γύρισμα να με πιάνει πρώτη φορά κρίση πανικού. Έφυγα από το ξενοδοχείο και περπατούσα μέσα στη βροχή και σε άγνωστους δρόμους χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω. Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και απλά περπάταγα.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2685