Μαρία Ηλιάκη: Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή στο σώμα της – Η νέα φωτό με μαγιό

11.06.2019



Το σώμα της έχει αλλάξει και η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της! Μπορεί πριν λίγο καιρό να μας είχε απασχολήσει μία φωτογραφία της με μαγιό που είχε δημοσιεύσει στο instagram της και έδειχνε την ελάχιστη κυτταρίτιδα που είχε, όμως τώρα η αλλαγή στο κορμί της είναι εμφανέστατη.

Η Μαρία σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει στο περιοδικό People: «Είχα κουραστεί από τις προπονήσεις μέσα στο γυμναστήριο και θέλησα να αλλάξω τις αθλητικές μου συνήθειες. Ξεκίνησα κολύμβηση στο ΟΑΚΑ και ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων με τον προπονητή μου, τον Αλέξη. Επειδή έχω ένα θέμα με την πλάτη μου, κάνουμε ασκήσεις για ορθοσωμία και μυϊκές ανισορροπίες. Τις περιόδους που προσέχω λίγο παραπάνω τρώω ψάρι-κατά προτίμηση μπακαλιάρο-, κοτόπουλο, αγγούρι και πράσινα λαχανικά. Επίσης, αντί για ψωμί επιλέγω παξιμάδια ολικής άλεσης και αντί ζάχαρης χαρουπόμελο»!

Βέβαια δεν είναι μόνο η διατροφή που ακολουθεί, αλλά το τελευταίο διάστημα κάνει και εντατική προπόνηση και συγκεκριμένα Pilates και έχει κάνει θαύματα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στη φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram της. Μάλιστα, η ίδια κάνει καθημερινά γυμναστική και θέλει ακόμα και όταν πηγαίνει στην Ελβετία να δει τον αγαπημένο της να γυμνάζεται και μέσω ενός insastory ζήτησε εάν κάποιος ξέρει εκεί κάποιον καλό γυμναστή για να κάνει personal trainer!

Πάντως, η Μαρία είναι στα καλύτερά της, χρώμα στα μαλλιά άλλαξε, συνήθειες άλλαξε, το σώμα της άλλαξε και είναι έτοιμη να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση της και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη με κουμπάρα την Κατερίνα Καραβάτου. Δείτε παρακάτω την αλλαγή στην εικόνα της Μαρίας Ηλιάκη και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε και εσείς!

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3970