Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσίασαν το βιβλίο «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου και… δες!»

30.05.2019



Συνεπείς με τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εξακολουθούν να ευαισθητοποιούν και να ενημερώνουν παιδιά και γονείς σχετικά με τα πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής. Σε αυτό το πλαίσιο, παρουσίασαν, το Σάββατο 25/05 στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το βιβλίο «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου και… δες!», του οποίου είναι χορηγός.

Πρόκειται για συγγραφικό εγχείρημα της διαιτολόγου-κλινικής διατροφολόγου Χριστίνας Παπαδοπούλου-Φεσά, συνεργάτιδας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, το οποίο προτείνει υγιεινές συνταγές για μικρούς και μεγάλους, μέσα από δημιουργικές εικόνες και εύκολες συνταγές. 
 
Στο χώρο της εκδήλωσης παρευρέθηκαν πολλά παιδιά με τους γονείς τους, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την αγαπημένη τους «Κυρία Διατροφή» και να δοκιμάσουν μερικές από τις υγιεινές συνταγές του βιβλίου, κάνοντας μια βουτιά στα υγιεινά πιάτα του. Η παρουσίαση έγινε σε θεατρικό ύφος, με μουσική, τραγούδι, χορό και πολλές εκπλήξεις. 
    
Σταθερός αρωγός στις ενέργειες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που αφορούν την προώθηση της σωστής διατροφής, της άσκησης και της καλής υγείας των παιδιών είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, μέλη του οποίου συμμετείχαν στην εκδήλωση. Στην παρουσίαση παρευρέθηκε η πρόεδρος του συλλόγου Δρ. Ελένη Ανδρέου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

«Κάνοντας μια βουτιά στις σελίδες του βιβλίου, διαπιστώνουμε αμέσως πόσο εύκολο είναι να βάλουμε την υγιεινή διατροφή στη ζωή μας και μάλιστα, στη ζωή των παιδιών μας», τόνισε η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. 

Το βιβλίο «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου και… δες!» πωλείται αποκλειστικά από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών, στην τιμή των €15. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθεί στο πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2165