Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το πραγματικό της πρόσωπο! Άβαφη και με 10.700 ευρώ τσάντα στην Αθήνα!

15.05.2019


Στα καλύτερά της βρίσκεται αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια, αφού έχουν μπει στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, έχοντας οριστικοποιήσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για τη λαμπερή τελετή, ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στην αγαπημένη της Πάτμο για να αποφορτιστεί από την πίεση της πρωτεύουσας και από το καθημερινό της πρόγραμμα.

Λίγες μέρες πριν ταξιδέψει, ο φακός του Youweekly.gr είχε συναντήσει την οικοδέσποινα της εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» στο κέντρο της Αθήνας. Σικ και στυλάτη τυλιγμένη με ένα πράσινο σάλι πάνω της, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε έξω από το κτίριο της Βουλής την ώρα που γινόταν η αλλαγή της φρουράς στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η λεπτομέρεια που φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης

Στην εμφάνισή της δεν έκαναν αίσθηση ούτε τα δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι −με τους παρατηρητικούς να ψάχνουν τη γαμήλια βέρα− ούτε τα αθλητικά παπούτσια σε συνδυασμό με την τσάντα Hermes που κρατούσε. Αυτό που παρατήρησαν οι περισσότεροι ήταν ότι είχε το φαρδύ πουκάμισό της έξω από το τζιν αφήνοντας ανοιχτό το κάτω κουμπί, με τους πιο υποψιασμένους να κάνουν λόγο για ακόμα μία ένδειξη εγκυμοσύνης που ήρθε να προστεθεί στα σημάδια των τελευταίων μηνών.

Ούτως ή άλλως, η Τζένη Μπαλατσινού προτιμάει ριχτά ρούχα στις τελευταίες της εξόδους, επομένως μένει να δούμε αν πρόκειται για επαναλαμβανόμενη σύμπτωση ή για ένα ακόμα ευχάριστο νέο που θα έρθει να συμπληρώσει τη χαρά στον επερχόμενο γάμο της.

youweekly.gr














11532