Για τους «Μικρούς Ήρωες» του Λουκά Φουρλά η νέα εκστρατεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

18.04.2019



Η εκστρατεία στηρίζει την πρωτοβουλία του δημοσιογράφου για την ενίσχυση των μικρών ηρώων του Παιδογκολογικού του Μακάρειου

Με στόχο την οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου, ξεκίνησε η νέα εκστρατεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στηρίζοντας την πρωτοβουλία του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», οι Υπεραγορές ανακοίνωσαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη τη σχετική ενέργεια, η οποία θα διαρκέσει από τις 15 Απριλίου έως και τις 12 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, η ενέργεια αφορά τη διάθεση ενός πρωτοποριακού αυτοκόλλητου-σταντ για κινητά τηλέφωνα στα ταμεία των Υπεραγορών στην τιμή των €3. Το πρωτοποριακό «Phone Stick & Stand» είναι ένα αξεσουάρ πολλαπλών χρήσεων, το οποίο τοποθετείται στο κινητό και στη συνέχεια μπορεί να κολληθεί σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, απελευθερώνοντας τα χέρια του χρήστη. Βιντεοκλήσεις, selfies, navigation, τοποθέτηση στο διάδρομο γυμναστηρίου, stand για την παρακολούθηση ταινίας είναι μερικές από τις χρήσεις του «Phone Stick & Stand». 

Η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ελίνα Θεοδότου, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ανάμεσα στους συνανθρώπους μας που παλεύουν καθημερινά για την υγεία τους βρίσκονται και πολλά παιδιά. «Γνωρίζοντας ότι ένας τέτοιος αγώνας δεν είναι καθόλου εύκολος, ούτε για τα ίδια τα παιδιά ούτε για τις οικογένειές τους, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε δίπλα τους με όσα μέσα διαθέτουμε», πρόσθεσε. 

Από την πλευρά του, ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» Λούκας Φουρλάς ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη συγκεκριμένη εκστρατεία, που σκοπό έχει να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών στο Παιδογκολογικό. Τόνισε ότι όλα τα έσοδα θα καταλήξουν, μέσω του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ, απευθείας στις οικογένειες. «Ενέργειες και εκστρατείες όπως αυτή που ανέλαβαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, πέραν της οικονομικής ενίσχυσης, δίνουν δύναμη και ελπίδα στις οικογένειες των μικρών ηρώων», συμπλήρωσε, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του. 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1042