Απίστευτο: Πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός πόσταρε τον αριθμό τηλεφώνου του στο twitter. Μάθε τον και συ!

30.01.2019



Αυτός είναι ο αριθμός τηλεφώνου του Ashton Kutcher! Ο πασίγνωστος ηθοποιός προχώρησε σε μια κίνηση που κανείς μας δεν περίμενε.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet του σε follower όπου έγραψε: «Μου λείπει να έχω μια πραγματική σύνδεση με αληθινούς ανθρώπους. Την κοινότητά μου. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα» Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε όλους αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε αληθινοί με τους άλλους και θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τα σπουδαία. +1 (319) 519-0576.»

Μετά από αυτό ξέσπασε μεγάλος πανικός στο κοινωνικό δίκτυο από θαυμαστές του Ashton Kutcher! Τότε ο ίδιος επανήλθε προσθέτοντας: «Ναι αυτό είναι το τηλέφωνό μου σε περίπτωση που κάποιος έχει αμφιβολίες.»

Οι fans άρχισαν αμέσως να επικοινωνούν μαζί τους μέσω μηνυμάτων στο συγκεκριμένο αριθμό! Τότε, ο 40χρονος ηθοποιός μετά από μερικές ώρες διέγραψε το συγκεκριμένο tweet εξηγώντας ότι έχει βομβαρδιστεί από μηνύματα.

Όσοι πάντως έστειλαν μήνυμα στο Kutcher έλαβαν μία αυτοματοποιημένη απάντηση: «Γεια, είμαι ο Άστον. Αυτό είναι ένα αυτόματο κείμενο για να σας ενημερώσω ότι έλαβα το μήνυμά σας. Βεβαιωθείτε ότι κάνατε κλικ στον σύνδεσμο και προσθέστε το τηλέφωνό μου για να μπορώ να σας απαντήσω». Το είδαμε κι αυτό!

hallocy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2839