Γιατρός «πασπάλισε» με κοκαΐνη το πέος του, ζήτησε στη φίλη του να του κάνει στοματικό και η γυναίκα πέθανε

30.01.2019



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ανόβερο της Γερμανίας με μια γυναίκα που πέθανε λίγο μετά το στοματικό σεξ που έκανε σε έναν γιατρό. Ο κορυφαίος Γερμανός πλαστικός χειρουργός μετέτρεψε το αναπαραγωγικό του όργανο σε «θανατηφόρο όπλο», αφού προκάλεσε το θάνατο μιας γυναίκας «πασπαλίζοντας» κοκαΐνη στο πέος του προτού την διατάξει να του κάνει στοματικό σεξ.

Ο 43χρονος Δρ. Andreas David Niederbichler κρίθηκε ένοχος για το θάνατο της 38χρονης Yvonne M. και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης. Η Yvonne M. πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης.

Οι φίλοι της Yvonne M. είπαν στο δικαστήριο ότι η νεαρή είχε γνωρίσει τον γιατρό στο διαδίκτυο και ότι είχαν μια σχέση το τελευταίο διάστημα. Η Yvonne Μ. ήταν παντρεμένη, όμως είχε δηλώσει ότι σκόπευε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της για τα μάτια του Δρ. Niederbichler.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο Δρ. Niederbichler είχε κάνει παρόμοιες ενέργειες κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής και με άλλες γυναίκες. Οι πρώην ερωτικοί σύντροφοι του γιατρού, ισχυρίζονται ότι ένιωθαν αδιαθεσία μετά τις ερωτικές συναντήσεις τους με τον Δρ. Niederbichler.

“Όλες τους παρουσίασαν συμπτώματα λόγω χρήσης ναρκωτικών,” αναφέρουν οι εισαγγελείς. Ο «μερακλής» γιατρός βρίσκεται τώρα στη φυλακή και πιστεύουμε ότι θα αλλάξει «σεξουαλικά γούστα» μετά το τραγικό περιστατικό.

hallocy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




7622