Μετά την αποβολή η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά (pics)

27.12.2018



H ηθοποιός που έχει ήδη μια κούκλα κόρη και που τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε μια αποβολή θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Τότε είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με το θετικό τεστ της εγκυμοσύνης της, όμως λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσε ότι απέβαλε. Ωστόσο, όλα τα πράγματα πήγαν όπως ήθελε και μετά το δυσάρεστο αυτό γεγονός θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί που τόσο λαχταρούσε.

Η Jamie Otis, πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία που δείχνει την κόρη της Gracie να φοράει μπλουζάκι που γράφει: «Θα γίνω μεγάλη αδερφή!».

«Είμαστε ΤΟΣΟ, ΤΟΣΟ, ΤΟΟΟΟΟΣΟ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε επιτέλους μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα!!!! Είμαι έγκυος!!!!».

Η ίδια ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, αλλά η ζωή της έφερε αρκετές δυσκολίες. Πριν αποκτήσει το πρώτο της παιδί, είχε ζήσει ξανά μια αποβολή, μόνο που τότε τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Καθώς μπήκε στη διαδικασία του τοκετού και κράτησε το μικροσκοπικό μωρό της στα χέρια της. Τότε είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία:

«Ακόμη θυμάμαι το μικροσκοπικό του κορμάκι, τόσο μελανιασμένο στην παλάμη μου, τέλεια σχηματισμένο... αλλά πολύ μικρό για να ζήσει. Jonathan, η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε και σε σκέφτονται κάθε μέρα. Όταν ένοιωσα ότι αυτό το μεγάλο κενό στην καρδιά μου δεν θα μπορούσε να καλυφθεί ποτέ ξανά, μας έστειλες τη μικρή σου αδερφή. Σε ευχαριστούμε άγγελέ μου. Θα ζω τη ζωή μου τιμώντας σε κάθε μέρα μέχρι να συναντηθούμε ξανά!».

Τη θλίψη και την απώλεια όμως, την έζησε δύο φορές, καθώς πριν μείνει έγκυος στο δεύτερο μωρό της μεσολάβησε ακόμη μια αποβολή. Τότε η πρωταγωνίστρια του Married at First Sight, είχε γράψει: «Ζητώ συγνώμη που βιάστηκα με εκείνες τις γραμμές του θετικού τεστ εγκυμοσύνης που μου έδωσαν ελπίδα ότι η Gracie θα γινόταν σε 9 μήνες μεγάλη αδερφή, αλλά πριν δύο μέρες άρχισα να έχω τρομερές συστολές και κηλίδες. Μετά, τη νύχτα, όλα στον αέρα- αν καταλαβαίνετε τι εννοώ».

Η ίδια ωστόσο δεν άφησε να την αποθαρρύνει τίποτε ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη φορά. Είχε υποσχεθεί άλλωστε ένα αδερφάκι στην κόρη της και θα κρατούσε αυτή την υπόσχεση πάση θυσία!

mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3799