Πένθος: Αιφνίδιος θάνατος στην showbiz γνωστού τραγουδιστή!

07.12.2018



Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή...

σε ηλικία 63 ετών ο Pete Shelley, ο τραγουδιστής της ιστορικής πανκ μπάντας "Buzzcocks".Ο Άγγλος τραγουδιστής, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης από ανακοπή καρδιάς, ενώ τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αδερφός του, Gary McNeish, γράφοντας: «Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που είχα ποτέ να κάνω. Πρέπει να πω ότι ο αδερφός μου έπαθε καρδιακή προσβολή σήμερα το πρωί και πέθανε».

Ο Pete Shelley, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Peter Campbell McNeish, γεννήθηκε το 1955 και από μικρός αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική. Το 1976 μαζί με τον τραγουδιστή Howard Devoto ίδρυσαν το συγκρότημα Buzzcocks στο Μάντσεστερ και γρήγορα ξεχώρισαν μιας και κατάφερναν να συνδυάσουν την ένταση του πανκ με τα μελωδικά περάσματα των κομματιών τους. Η μπάντα διαλύθηκε το 1981 και ενώθηκε ξανά το 1989.

Το συγκρότημα είχε πρόσφατα ανακοινώσει πως πρόκειται να επανακυκλοφορήσει τα δύο πρώτα άλμπουμ του και μάλιστα είχε προγραμματίσει και συναυλία στο Luxor Live στην Ολλανδία στα τέλη Δεκεμβρίου.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2049