Δε θα πιστεύετε τι βρήκε μέσα στο γεύμα της η βασίλισσα Ελισάβετ και πώς αντέδρασε!

13.11.2018



Χίλιοι δυο μάγειρες μπορεί να ετοιμάζουν με προσοχή και με τα καλύτερα υλικά το γεύμα της όμως αν είναι γίνει η στραβή θα γίνει. Ακόμη κι αν είσαι βασίλισσα.

Το νέο βιβλίο του πρώην βασιλικού υπηρέτη Τσαρλς Όλιβερ φέρνει το φως της δημοσιότητας μια σκήνη απείρου κάλλους περιγράφοντας τι βρήκε η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στο φαγητό της και πώς αντέδρασε όταν το είδε. Η ίδια έγραψε στο σημείωμα που κάθε φορά της δίνεται ώστε να μπορεί να κάνει τα σχόλια της.

«Κάποτε, στην κορυφή μιας σελίδας βρήκαμε το νεκρό σώμα ενός γυμνοσάλιαγκα. ‘Βρήκα αυτό στη σαλάτα – θα μπορούσατε να το φάτε;’ είχε γράψει η βασίλισσα στο σημείωμα. Συνήθως το σημειωματάριο μένει κενό, καθώς η βασίλισσα δεν είναι περίεργη με τα φαγητά, αλλά όταν έχει έναν επισκέπτη σε ένα ανεπίσημο γεύμα και αποκαλύψει συγκεκριμένες προτιμήσεις και ποια πράγματα αντιπαθούν – όπως η αντίρρηση για τηγανιτές πατάτες ή λαχανάκια Βρυξελλών – η βασίλισσα θα κάνει μια διακριτική σημείωση για το μέλλον. Αυτό καταγράφεται από το προσωπικό της κουζίνας σε περίπτωση που ο επισκέπτης έρθει ξανά».

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3428