Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής: "Ο καρκίνος του γιου μου, άλλαξε τη ζωή μου. Δεν αντέχω άλλο. Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη"

15.10.2018



Την αποκάλυψη πως σχεδιάζει να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία ανακοίνωσε ο Michael Bublé, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail.

Ο Καναδός τραγουδιστής, που έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο κι έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η ασθένεια του γιου του, που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, τον έκανε να δει πόσο εμμονικός είχε γίνει με την επιτυχία του. Παράλληλα ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι το καινούριο του άλμπουμ θα είναι και το τελευταίο του.

Ο Michael Bublé έχει αποκτήσει με την Luisiana Lopilato τρία παιδιά. Τον πεντάχρονο Νοah, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του ύπατος πριν από δύο χρόνια, τον δύο ετών Elias και μια κόρη την Vida, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2018.

«Απλά θες να πεθάνεις. Δεν ξέρω πως μπορούσα να ανασαίνω. Άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου. Η αντίληψή μου για τη ζωή. Δεν ξέρω αν μπορώ να βγάλω εις πέρας αυτή τη συζήτηση χωρίς να κλάψω. Και ποτέ δεν έχασα τον έλεγχο των συναισθημάτων μου δημοσίως. Δεν έχω πλέον το ψυχικό σθένος να το κάνω. Τον ναρκισσισμό των celebrity. Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη. Αποσύρομαι. Έφτιαξα τον τέλειο δίσκο και τώρα μπορώ να φύγω στην κορύφωσή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Michael Bublé.

Ο ίδιος είχε αναφέρει παλιότερα για την ασθένεια του γιου του: «Ήταν ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορείς να ακούσεις ως γονιός και ενδεχομένως ως άνθρωπος. Περισσότερες φορές από όσες μπορεί να καταλάβει κάποιος, απλώς ευχόμασταν να μην ξυπνήσουμε ξανά».

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4692