Ο Harry και η Meghan Markle πήραν κι επίσημα τους τίτλους τους. Δες τις πρώτες φωτό από το Windsor

19.05.2018



Μόλις δύο ώρες πριν τον γάμο της χρονιάς το Παλάτι ανακοίνωσε κι επίσημα τους τίτλους που θα αποκτήσει το ζευγάρι μετά την τελετή. Το νέο μέλος της οικογένειας (aka Meghan Markle) έχει επιτέλους κι επίσημα τον τίτλο της και από εδώ και στο εξής θα θα είναι γνωστή ως «η Βασιλική της Υψηλότητα η Δούκισσα του Sussex».

Το ίδιο ισχύει και για τον πρίγκιπα Harry, που από εδώ και στο εξής θα είναι ο Δούκας του Sussex. Με ανακοίνωση της μέσα από το Buckingham, η Βασίλισσα Ελισάβετ γνωστοποίησε τους τίτλους του ζευγαριού. Η ανακοίνωση έγραφε: «Η Βασίλισσα σήμερα έχει την ευχαρίστηση να μεταβιβάσει ένα δουκάτο στον Πρίγκιπα Harry της Ουαλίας. Οι τίτλοι του θα είναι Δούκας του Sussex, κόμης του Dumbarton και βαρόνος του Kilkeel».

Μόλις ανταλλάξουν τις βέρες η Meghan Markle θα γίνει Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν θα αποκαλείται όμως Πριγκίπισσα Meghan. Εάν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον τίτλο θα είναι γνωστή ως η Πριγκίπισσα του Harry της Ουαλίας, αλλά θα είναι επίσημα η Δούκισσα του Sussex.

Το Παλάτι του Kensington, η βασιλική οικογένεια και το Clarence House στο Instagram έχουν ήδη ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες από το Windsor και τους γύρω δρόμους και είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη στιγμή. Ο κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται και όλοι ανυπομονούν να δουν το ζευγάρι. Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6583