Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ο βασιλικός γάμος της χρονιάς

19.05.2018


Ο Βρετανός πρίγκιπας Χάρι και η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 19 Μαϊου και σίγουρα θα βρισκόμαστε όλοι μπροστά από τις τηλεοράσεις να παρακολουθούμε το γεγονός της χρονιάς. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών της Bridebook, που μίλησαν στην Telegraph, o γάμος του πολυσυζητημένου ζευγαριού είναι ένας από τους πιο ακριβούς όλων των εποχών ενώ οι προετοιμασίες δείχνουν πως ο βασιλικός γάμος θα είναι βγαλμένος από παραμύθι.

Η Γαμήλια Τελετή

Με τη συνοδεία 20 ασημένιων σάλπιγγων θα κάνει είσοδο το ζευγάρι στο ανθοστολισμένο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ ένα γυάλινο υπόστεγο θα αναγερθεί στους κήπους του Φρόγκμορ Χάους αποκλειστικά για την υποδοχή των εκλεκτών καλεσμένων. Μια εκρηκτικά ρομαντική ατμόσφαιρα που θα συγκινήσει ακόμα και τους πιο σκλυροπυρηνικούς και θα θυμίσει το θρυλικό γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνας και του πρίγκιπα Καρόλου.

Το νυφικό της Μέγκαν

Ξεχωριστό κεφάλαιο στο ονειρικό παραμύθι του γάμου της χρονιάς στη Βρετανία αποτελεί το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ που σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα αποτελέσει ακόμα ένα εξαιρετικό δημιούργημα του οίκου Ralph & Russo αξίας από 300 έως 400 χιλιάδες στερλίνες. Κανείς δεν αμφισβητεί το γούστο της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι και είναι σίγουρο πως η γαμήλια τουαλέτα της Μέγκαν θα είναι άκρως εντυπωσιακή. Στη νυφική εμφάνιση δεν θα λείψει και μια κορόνα, δανεική από τη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ τα υπόλοιπα κοσμήματά της θα τα επιλέξει η ίδια από τη μεγάλη συλλογή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Γαμήλια Δεξίωση

Μετά την τελετή του γάμου όλοι ανυπομονούν να δουν τι έπεται. Η γαμήλια δεξίωση θα ξεκινήσει με το επίσημο δείπνο και θα συνεχιστεί – μετά, φυσικά, την αποχώρηση της Ελισάβετ – με χορό έως το πρωί. Πολύ πιθανό οι μελλόνυμφοι να επιθυμούν την παρουσία κάποιου από τους πρωταγωνιστές της βρετανικής ποπ σκηνής. Ονόματα όπως Spicy Girls και Ellie Goulding έχουν ακουστεί για τη συνοδεία της γαμήλιας δεξίωσης. Ό,τι κι αν επιλέξει το ζευγάρι είναι πολύ πιθανό οι διασημότητες της Βρετανίας να προβούν σε μια γενναία έκπτωση, μόνο και μόνο επειδή θα βρίσκονται εκεί. Για να λέμε την αλήθεια, και ποιος δεν θα ήθελε να είναι καλεσμένος στο γεγονός της χρονιάς;

yes-i-do.gr














8973