Μπουρλότο: Οι διοργανωτές πήραν πίσω το βραβείο απο παρουσιάστρια κυπριακού καναλιού επειδή τους έστησε

31.10.2017Δεν έφτανε μόνο η γκάφα ολκής με τη Δέσποινα Βανδή στα κορφιάτικα βραβεία, που την αποκάλεσαν Άννα Βίσση, ήρθε και η απουσία της παρουσιάστριας του Mone Drop του TVONE,  Βίκυς Σταυροπούλου, που επρόκειτο να αναδειχθεί καλύτερη ηθοποιός για να προκαλέσει την οργή των διοργανωτών. 

Η ηθοποιός βρισκόταν σε κινηματογραφική πρεμιέρα, και όπως είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης. «Η κυρία Σταυροπούλου δεν είναι εδώ; Δεν απονέμεται το έπαθλο! Πάρε το και βάλτο στο Σπίτι του Ηθοποιού!» είπε στην Άννα Φόνσου. Η Άννα Φόνσου ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε αντ’ αυτής το βραβείο.Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


3413