Η Μαρίνα από το The Bachelor ανέβασε δύο topless φωτογραφίες της

02.01.2021Η Μαρίνα, η 20χρονη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το The Bachelor, ανήρτησε δύο topless φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Η ίδια, απαντώντας στο Q&A των followers της για τις αγαπημένες της φωτογραφίες από τη χρονιά που πέρασε, κλήθηκε να απαντήσει για το αν έχει κάποια εικόνα που δεν πόσταρε ποτέ. Τότε, ανέβασε δυο φωτογραφίες της χωρίς ρούχα στο πάνω μέρος του σώματός της.

Μετά το τέλος του The Bachelor, η Μαρίνα βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς φήμες την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικόλ, κάτι, όμως, που διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

tlife.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα

Kαταγγελία βόμβα διαγωνιζόμενη του GNTM: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου" Αποκαλύψεις-σοκ από την Ειρήνη Μουντούκη, το plus size μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM το 2018. Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψε τη δική της ιστορία τρόμου, όταν για τέσσερα χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν ουσιαστικά μια συνεχόμενη κατάσταση. Από τα 9 μέχρι τα 13 που πήγαινα Γυμνάσιο. Στη δική μου την περίπτωση ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς με τους όρους, υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε καταγγελία. Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή.


346