The Bachelor: Το καυτό βίντεο της ντροπαλής Κύπριας Ραφαέλας Γεωργίου σε καυτές στιγμές που θα σε αναστατώσει

11.10.2020



Το ριάλιτι «The Bachelor» συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη 10 Σεπτέμβριου και μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να συζητηθεί πολύ. Τον πρώτο Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο διεκδίκησαν αρχικά 20 γυναίκες, οι οποίες έμοιαζαν αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την καρδιά του.

Ανάμεσα στις κοπέλες που είναι μέχρι στιγμής στη βίλα, βρίσκεται και η Ραφαέλα Γεωργίου. Η ίδια έχει κλέψεις τις εντυπώσεις με το παρουσιαστικό της, ενώ πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί  και στο βιντεοκλίπ του γνωστού Κύπριου ράπερ Ablaze, με τίτλο «Stazi». Όπως θα δείτε η Ραφαέλα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική σε σέξι στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ.

Ποια είναι η Ραφαέλα Γεωργίου

Η Ραφαέλα είναι 20 ετών και έρχεται από την Κύπρο αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor! Τα extreme sports είναι η αδυναμία της! Ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο που θα της ανεβάζει την αδρεναλίνη και θα μοιράζονται μαζί έντονες στιγμές. Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν εμπειρίες και βιώματα για να μπορεί να συζητάει! Αυτό που την γοητεύει σε ένα άντρα είναι το μυαλό και ικανότητα του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται. 

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




15108