Ολόγυμνη η Τάμτα στο καινούργιο της βίντεο κλιπ! Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (βίντεο)

12.02.2018



«Πες μου αν τολμάς» ονομάζεται το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Tamta η οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε δημιουργικό πυρετό, αφού εμφανίζεται με επιτυχία στο BOX κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρέα με τις Μέλισσες, ενώ από τις 3 Φεβρουαρίου θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Cabaret στο Θέατρο Παλλάς στο θρυλικό ρόλο της Sally Bowles που έχει υποδυθεί η αξεπέραστη Λάιζα Μινέλι.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του super ανεβαστικού και καλοκαιρινού «Ήλιους και Θάλασσες» που έφτασε στο #1 του Official Greek Ifpi Chart, η Tamta, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, επιστρέφει στα ραδιόφωνα με την γεμάτο συναίσθημα mid-tempo μπαλάντα «Πες μου αν τολμάς», που ξεχωρίζει για το ηχόχρωμά της αλλά και για τους μοναδικούς της στίχους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Tamta επέστρεψε δισκογραφικά με ολοκαίνουργια δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea, που οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία της Ρούλας Κουτρουμπέη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Ιλίσια, ενώ η πρωταγωνίστρια Tamta βιώνει την απόρριψη και την απώλεια και μετενσαρκώνεται σε 3 διαφορετικές εποχές: Το φθινόπωρο, τον χειμώνα και την άνοιξη. Το νέο της βίντεο κλιπ κυκλοφορεί από την Minos EMI/Universal.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1692