Σοκαρισμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής στην Λάρνακα: Τσάκωσε την γυναίκα του σε ροζ περιπτύξεις με γυναίκες!

13.12.2017



Sok μεγατόνων υπέστη Κύπριος ποδοσφαιριστής ο οποίος το  τονίζουμε δεν ανήκει στα πρώτα πρώτα ονόματα του χώρου όταν πληροφορήθηκε για τις λεσβιακές τάσεις της γυναίκας του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και γαργαλιστικές πληροφορίες του ShowTime Cy Κύπριος ποδοσφαιριστής ο οποίος ζει σε χωριό της Λάρνακας, έμεινε κόκκαλο όταν στον μέχρι πρότινος προσωπικό υπολογιστή της γυναίκας του βρήκε όλα αυτά που μέχρι σήμερα δεν φανταζόταν. 
Ο ίδιος, ένα πρωί όταν εκείνη ξέχασε τον υπολογιστή της ανοιχτό και που σχεδόν ποτέ δεν τον άφηνε να χρησιμοποιεί, κάθισε για να δει τα κατορθώματα της συζύγου του. 
Οι υποψίες του σύμφωνα με τα όσα φθάνουν στα γραφεία του ShowTime Cy ήταν μήπως η γυναίκα του τον απατούσε. 
Έλα όμως που εκείνη είχε άλλα ενδιαφέροντα και παρά να βγει στην γύρα και να "ψαρέψει" καυτά θηλυκά, προτιμούσε να παρακολουθεί "ακατάλληλες" ροζ ταινίες με γυναίκες. Μάλιστα, όπως φάνηκε στον υπολογιστή της δεν δίσταζε πολλές φορές να μπαίνει σε live video chat προκειμένου να αυτοικανοποιείται με άλλες γυναίκες που έψαχναν ακριβώς τα ίδια γούστα και τις ίδιες απολαύσεις στο σεξ. 
Το ιστορικό του υπολογιστή της ήταν γεματο από εντυπωσιακές ημίγυμνες και όχι μόνο γυναίκες οι οποίες απολάμβαναν μεταξύ τους ερωτικά παιχνίδια κάτι που εκείνος μέχρι σήμερα δεν γνώριζε ποτέ.

ΖΗΤΗΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κύπριος ποδοσφαιριστής μη μπορώντας να πιστέψει πως η γυναίκα του που όλα αυτά τα χρόνια ήταν νούμερο ένα στο κρεβάτι, ζήτησε αμέσως την ψυχολογική υποστήριξη ειδικού προκειμένου να καταλάβει τι πάει λάθος στο γάμο του. Ηθελε και θέλει να βγάλει συμπέρασμα για τις διαφορετικές ερωτικές φαντασιώσεις της συζύγου του ενώ κανείς δεν ξέρει αν συνεχίσουν να μένουν μαζί ή αν χώρισαν....



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1840