Γυμνή μαχήτρια: Η Bella Hadid, μοντέλο της χρονιάς για το GQ

11.09.2016



Μόλις πριν λίγα 24ωρα το βρετανικό περιοδικό GQ της απένειμε τον τίτλο «Μοντέλο της Χρονιάς» στα ετήσια βραβεία «Μen Of The Year».

 

Τιμώντας τη διάκριση η Bella Hadid ποζάρει γυμνή στο φακό του Phil Poynter, έχοντας αφήσει κάπου τη μάξι δημιουργία του Jason Wu και το διαμαντένιο τσόκερ της με τα οποία έκανε το κόκκινο χαλί ξανά να στρωθεί για αυτήν.

Το μοντέλο της χρονιάς έκανε την εμφάνιση του στη βραδιά με το καλύτερο date που θα μπορούσε, τη μητέρα της Γιολάντα Φόστερ που σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

«Η μητέρα μου έχει να βγει από το σπίτι εδώ και τέσσερα χρόνια. Έφτιαξε τα μαλλιά της, βάφτηκε, όλα αυτά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενη για σήμερα» έλεγε η Bella Hadid που πέρα από καλό μοντέλο, αδελφό του supermodel Gigi Hadid και κόρη της διάσημης καλλονής είναι καθημερινά σε μια μάχη με τη Nόσο του Λάιμ.

Πρόσφατα η Φόστερ αποκάλυψε ότι το σοβαρό πρόβλημα υγείας της ίδιας έχει περάσει και στα παιδιά της. Η Bella Hadid και ο μικρός αδελφός της, Anwar παλεύουν χρόνια με τη νόσο του Λάιμ (Lyme Disease), όπως και η ίδια.

«Όταν τα παιδιά μου διαγνώστηκαν το 2012, τα έβλεπα να παλεύουν με αυτή σιωπηλά και να στέκονται δίπλα μου στη δική μου προσπάθεια, και τότε ένιωσα ανίσχυρη» είπε η Φόστερ.

«Η νόσος Λάιμ επηρέασε τόσο σοβαρά τη λειτουργία του εγκεφάλου μου καθώς μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σκεφτώ, να σχηματίσω προτάσεις και να μείνω συγκεντρωμένη» έχει εξομολογηθεί. «Πριν από δυόμισι χρόνια ξεκίνησα να πηγαίνω στους γιατρούς και να παραπονιέμαι για εξουθένωση, πόνους στις αρθρώσεις, αϋπνία, αλλά κυρίως νευρολογικές δυσλειτουργίες. Ήμουν τόσο εξουθενωμένη. Μου ήταν δύσκολο ακόμη και να περπατήσω από το κρεβάτι έως το μπάνιο. Οι ημικρανίες μου ήταν αβάστακτες και είχα έναν ανεξήγητο βήχα που διήρκεσε επί μήνες» είπε.

Η Hadid είναι το ίδιο τολμηρή με τις αλήθειες της όπως και με της φωτογραφήσεις της. Μια ανάρτηση της στο Snapchat με ορό στο χέρι της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι του σπιτιού της, κατά τη διάρκεια της καθημερινής αγωγής της συνοδεύτηκε από τη λεζάντα «Κάθε Μέρα».

Η Bella Hadid είναι το Μοντέλο της χρονιάς, ένα κορίτσι που ξέρει να δίνει μάχες με ή χωρίς ρούχα.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6595