Η 25χρονη Ελληνίδα καθηγήτρια που έχει... τρελάνει το διαδίκτυο (photos)

02.06.2016



Όσοι τη γνωρίζουν έχουν να μιλούν για τον δυναμικό της χαρακτήρα. Η 25χρονη καθηγήτρια μετακόμισε μόνιμα στον τόπο καταγωγής της, τη Ζάκυνθο και η σέξι εμφάνισή της προκαλεί... εγκεφαλικά!

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Ένας από τους must προορισμούς για το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε, ώστε να απολαύσετε τα μπάνια σας, το καλό φαγητό.

Από ένα όμορφο νησί, όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ωραίες κοπέλες, και το SDNA σας παρουσιάζει σήμερα μία από τις ομορφότερες θηλυκές παρουσίες του νησιού των Επτανήσων.

Πρόκειται για την Μύριαμ Κεφαλληνού, η οποία έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως καθηγήτρια, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια δούλευε παράλληλα και ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά.

Σταμάτησε τη 2η δουλειά για να αφοσιωθεί στο βασικό της επάγγελμα, το οποίο είναι και το όνειρό της από μικρό παιδί.

Λατρεύει το νησί της και τη θάλασσα, της αρέσει να περνάει πολλές ώρες στην παραλία, στην οποία όποιος την δει μένει... με ανοιχτό το στόμα!

Οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο έχουν προκαλέσει πανικό, με τα likes να πέφτουν βροχή και τους θαυμαστές της να κάνουνε σειρές... Εκείνη, όμως, δεν δείχνει να συγκινείται και μένει συγκεντρωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Απολαύστε την στις παρακάτω «καυτές» φωτογραφίες!

themasports





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


12356