Kate Middleton: Συγκλονίζει το μήνυμα 8χρονης που νίκησε τον καρκίνο με τη βοήθεια της

25.03.2024



Σοκαρισμένος παραμένει ο κόσμος μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση υπενθύμισε τη συμπαράσταση που έχει δείξει κατά καιρούς η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε παιδιά και ανθρώπους που έχουν νοσήσει από την ασθένεια. Το 2021 η Kate Middleton είχε συναντήσει τη μικρούλα Mila Sneddon. Η ιστορία του τότε 5χρονου κοριτσιού που έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, είχε συγκινήσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας που είχε ταχθεί στο πλευρό του παιδιού. Σήμερα η 8χρονη, πλέον, στέλνει το δικό της μήνυμα στην καρκινοπαθή πριγκίπισσα.

To 2018, η πριγκίπισσα ήρθε σε επαφή με τη φιλανθρωπική οργάνωση "Little Princess Trust", που φτιάχνει ρεαλιστικές περούκες για όσους είχαν χάσει τα μαλλιά τους. Μάλιστα η Kate Middleton έκοψε 48 εκατοστά από τα μαλλιά της και τα δώρισε στη φιλανθρωπική οργάνωση, ανώνυμα, ώστε να μην υπάρχει στο αρχείο ότι πρόκειται για μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η 8χρονη σήμερα Mila, της οποίας ο καρκίνος έχει πια υποχωρήσει, μόλις έμαθε τα δυσάρεστα νέα έστειλε ένα εμπνευσμένο μήνυμα ελπίδας και γενναιότητας στην πριγκίπισσα.

"Θα είσαι γενναία γιατί ήμουν κι εγώ και θα το πολεμήσεις όπως έκανα κι εγώ", ανέφερε η 8χρονη στο συγκινητικό της μήνυμα. Η μητέρα της Μίλα, Lila Sneddon αναφέρθηκε στη δυσάρεστη είδηση με ανάρτησή της στο X: "Είμαστε βαθιά θλιμμένοι στο άκουσμα των ειδήσεων για την Κάθριν. Μια ευγενική στοργική ψυχή που πάντα υπερασπιζόταν τη Μίλα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία της. Η Μίλα είναι εξίσου λυπημένη στο άκουσμα αυτής της είδησης και θα την προσεγγίσει ιδιωτικά με τον δικό της τρόπο". Δείτε το βίντεο:

 

 

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


670