Νία Βαρντάλος: Σε σχέση με γοητευτικό Έλληνα - Toν λένε Σπύρο και γνωρίστηκαν στην Αθήνα

09.12.2023



Μια όμορφη περίοδο φαίνεται να διανύει η Νία Βαρντάλος στην προσωπική της ζωή και η απόδειξη είναι η τελευταία δημόσια εμφάνισή της, όπου ήταν συνοδευόμενη από τον νέο της σύντροφο.

Η σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια των ταινιών «My Big Fat Greek Wedding» εμφανίστηκε μαζί του στο κόκκινο χαλί του «Women in Entertainment Gala» του Hollywood Reporter στο Μπέβερλι Χιλς την Πέμπτη 7/12. 

Ο νέος της σύντροφος είναι Έλληνας και ονομάζεται Σπύρος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από έναν χρόνο σε ένα υπαίθριο εστιατόριο, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της τελευταίας της ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3».

Αυτή δεν είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, αφού βρέθηκαν μαζί και στο ετήσιο γκαλά στο Μουσείο της Ακαδημίας Κινηματογράφου στις 3 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People τον Σεπτέμβριο, η Νία Βαρντάλος είχε αποκαλύψει πως έχει σχέση με έναν άνδρα που ζει στην Αθήνα λέγοντας: «Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Γνωριστήκαμε μια νύχτα με πανσέληνο σε ένα υπαίθριο εστιατόριο στην Ελλάδα. Είναι σαν να έγραψα μια ταινία μετά να μπήκα μέσα σε αυτήν».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


725