Σοκαριστικό βίντεο: Γνωστό μοντέλο έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια «εναλλακτικής θεραπείας» για το στομάχι

06.12.2023



Τη σοκαριστική στιγμή που μια νεαρή γυναίκα τυλίγεται στις φλόγες κατά τη διάρκεια μιας «εναλλακτικής θεραπείας» για προβλήματα που αντιμετώπιζε στο στομάχι της στην Ταϊλάνδη καταγράφει βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τη New York Post, η γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο και αναφέρεται με το καλλιτεχνικό όνομα Game, είχε επισκεφθεί μια κλινική στην Μπανγκόκ για να δοκιμάσει το Phao Ya, μια παραδοσιακή τεχνική για τη θεραπεία στομαχικών διαταραχών που περιλαμβάνει την καύση βοτάνων πάνω στον ασθενή. Η θεραπεία αυτή υποτίθεται ότι βοηθάει στην ανακούφιση προβλημάτων με την πέψη, πόνων περιόδου και άλλων διαταραχών στο στομάχι. Στο βίντεο, η Game εμφανίζεται αρχικά να χαλαρώνει ξαπλωμένη με ένα μείγμα βοτάνων απλωμένο στο στομάχι της.

Λίγες στιγμές αργότερα η εμπειρία της μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού η φωτιά που ανάβει ένα μέλος του προσωπικού στα βότανα εξαπλώνεται στα ρούχα της και η ίδια τυλίγεται στις φλόγες. Τα πλάνα που ακολουθούν προκαλούν φρίκη, αφού δείχνουν τη γυναίκα να ουρλιάζει από τους πόνους πεσμένη στο πάτωμα ενώ εργαζόμενοι στην κλινική, μαζί με το αγόρι της που βρισκόταν στην αίθουσα για συμπαράσταση, προσπαθούν πανικόβλητοι να σβήσουν τις φλόγες στο κορμί της.

Η Game, που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού από την εφιαλτική της εμπειρία και ήταν κλινήρης για δύο μήνες, κατέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση από την κλινική. Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι η διοίκηση της κλινικής αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για το περιστατικό και ότι αναγκάστηκε να επωμιστεί μόνη της, με τη βοήθεια της ασφάλειάς της, το υψηλό κόστος των θεραπειών που χρειάστηκε και χρειάζεται ακόμη. Η Game εκφράζει πλέον ανησυχία για τον αντίκτυπο που θα έχουν τα εκτεταμένα εγκαύματα στη δουλειά της: «Σε μια εβδομάδα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά όμως πρέπει να συνεχίσω τις θεραπείες μου στο νοσοκομείο» λέει χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που υποβάλλεται καταγγελία σε σχέση με την παραδοσιακή θεραπεία Phao Ya και πως έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

Με πληροφορίες από New York Post, Daily Mail

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


773