Τρομοκρατημένος ο Νεϊμάρ: Μπήκαν στο σπίτι της πρώην του και έψαχναν να απαγάγουν την κόρη του (φωτος)

08.11.2023



Η σχέση του Νεϊμάρ με την Μπρούνα Μπιανκάρντι έχει περάσει από χίλια κύματα με το ζευγάρι να χωρίζει λίγες εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο η Μάβι, ο καρπός του έρωτα τους. Μόνο που η χαρά για τη γέννηση της, επισκιάστηκε από την θρασύτατη απόπειρα ληστείας και απαγωγής που έγινε στο πατρικό της Βραζιλιάνας influencer, ενώ ο Νεϊμάρ αναρρώνει μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι των γονιών της Μπιανκάρντι, θεωρώντας ότι θα την έβρισκαν εκεί μαζί με τη νεογέννητη κόρη της, καθώς αρκετές ώρες νωρίτερα είχε κάνει μια ανάρτηση για οικογενειακό πάρτι-έκπληξη για τη γέννηση του παιδιού.

Οι κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή ρεύματος στην περιοχή, εισήλθαν στην οικία που βρίσκεται σε περιφραγμένο συγκρότημα, καθώς, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ένας εκ των τριών ήταν γείτονας!

Ωστοσο, στο σπίτι ήταν μόνο οι γονείς της πρώην συντρόφου του Νεϊμάρ, τους οποίους έδεσαν και φίμωσαν κι αφού δεν μπόρεσαν να βρουν μητέρα και κόρη έκλεψαν χρήματα, τσάντες και κοσμήματα.

Μόνο που οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο διαφυγής τους που όπως αποδείχθηκε ανήκει σε ένοικο του συγκροτήματος και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο γιος του ήταν αυτός που μαζί με δύο άλλους φίλους του επιχείρησαν τη διάρρηξη με σκοπό την απαγωγή.

Ο νεαρός συνελήφθη, έχει ήδη ταυτοποιηθεί ο ένας συνεργός του και αναζητείται μαζί με τον τρίτο.

«Για να καθησυχάσω τους φίλους, την οικογένεια και όσους από εσάς με ακολουθείτε, σας ενημερώνω ότι σήμερα το πρωί έγινε ληστεία στο σπίτι μου και οι γονείς μου πιάστηκαν όμηροι. Εγώ, η Mavie και η αδερφή μου δεν μένουμε πλέον εκεί, ούτε βρισκόμασταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι», έγραψε η Μπιανκάρντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπλήρωσε:

«Δόξα τω Θεώ, όλοι είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους και ότι οι δράστες έχουν βρεθεί. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας προσέχει και προσεύχομαι για να προστατεύει πάντα την οικογένειά μου από κάθε κακό». www.protothema.gr/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


634