Σοκαρισμένη γνωστή ηθοποιός: Της έκλεψαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της αξίας 75.000 ευρώ

12.05.2023



Μπορεί η Lily Collins να επισκέφτηκε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Hollywood για να να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί, όμως, τα πράγματα για τη γνωστή ηθοποιό δεν εξελίχθηκαν σίγουρα όπως περίμενε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένου τύπου, η νεαρή ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως “Emily In Paris” έπεσε θύμα ληστείας. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Lily Collins απολάμβανε την ημέρα της χαλαρώνοντας σε spa στο δυτικό Hollywood αφήνοντας τα προσωπικά της αντικείμενα φυλαγμένα σε έναν καλά κλεισμένο αποθηκευτικό χώρο. Όσο, λοιπόν, η ίδια χαλάρωνε στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ένας επιτήδειος κατόρθωσε να κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης του χώρου, η νεαρή ηθοποιός δεν άργησε να ανακαλύψει ότι κάποιος είχε αποσπάσει αντικείμενα σημαντικής οικονομικής και συναισθηματικής αξίας. Η κλοπή αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τη Lily, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν “ακριβώς αυτό που ήθελε”.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταγωνίστρια του Emily In Paris αρραβωνιάστηκε τον σκηνοθέτη Charlie McDowell τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον επόμενο χρόνο.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live with Kelly and Ryan”, η Lily αποκάλυψε: “Είναι ένα διαμάντι με κοπή ρόδου, το οποίο σχεδίασε ο Charlie με την Irene Neuwirth”.

“Αυτό μοιάζει με ένα πολύ όμορφο διαμάντι κομμένο σε ροδόχρωμη κοπή και κατά πάσα πιθανότητα ζυγίζει μεταξύ 2 ή 3 καράτια. Αυτό το στυλ διαμαντιού φαίνεται πάντα μεγαλύτερο επειδή είναι πιο επίπεδο σε σχέση με τα παραδοσιακά, σύγχρονα διαμάντια. Έχει υπέροχο “ανοιχτό ροζ” χρώμα και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Αν και είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η αξία του, σίγουρα θα μπορούσε να έχει λιανική τιμή άνω των 65.000 λιρών είχε δηλώσει εμπειρογνώμονας σχετικά με την αξία του δαχτυλιδιού.

Πηγή: madamefigaro.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1808