Μέγκαν Μαρκλ: Χαμός με την εμφάνισή της - Έκανε αισθητικές επεμβάσεις για να μοιάσει στη Μίντλετον;

25.04.2023



Θέλει η Μέγκαν Μαρκλ να μοιάσει στην Κέιτ Μίντλετον; Τη ζηλεύει και έχει εμμονή με την κουνιάδα της;
H εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ προκάλεσε αντιδράσεις στο twitter.Η Μέγκαν Μαρκλ μέσω βιντεοκλήσης στην ομιλία TED της φίλης της φωτογράφου Misan Harriman κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.Ένας χρήστης έγραψε: «Alert για πλαστική χειρουργική; Λυπηρό που η Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο πολύ να γίνει Κέιτ Μίντλετον».

Ένας άλλος ισχυρίστηκε: «Θεέ μου! Η Μέγκαν Μαρκλ, που ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ».Κάποιος άλλος υπογράμμισε: «Μοιάζει σαν να προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ… αυτό δεν θα συμβεί».Βέβαια υπήρχαν και υποστηρικτές της στο Twitter που ανέφεραν: «Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση», «Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες. Και το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το “σβήσιμο όλων των ιχνών της καταγωγής”. Επίσης, οι λευκοί πρέπει να το βουλώσουν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».

Ενώ κάποιοι άλλοι τόνισαν: «Μήπως πάει για την Τζένιφερ Λόπεζ, την Κιμ Καρντάσιαν ή την Τζένιφερ Άνιστον εδώ;»«Νομίζω ότι η δημόσια απουσία της Μέγκαν έχει εξηγηθεί. Και δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά», υποστήριξε κάποιος.Πάντως, εκπρόσωποι της Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν να μιλήσουν για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, αλλά πηγές ανέφεραν στη New York Post ότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί αισθητικών επεμβάσεων.

Δείτε την εμφάνιση που προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και τα tweets.

www.gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2154