Bruce Willis: Οι συγκινητικές throwback φωτογραφίες και τα γενέθλια της 11χρονης κόρης του

03.04.2023



Την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του διανύει εδώ και λίγους μήνες ο Bruce Willis o oποίος έχει διαγνωσθεί με αφασία και μετωποκροταφική άνοια. Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης οθόνης αποσύρθηκε από την υποκριτική και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του όσο πιο ήρεμα γίνεται ενώ παράλληλα δίνει τη δική του μάχη με την άνοια.

Παγκόσμια συγκίνηση προκαλεί το γεγονός ότι η υγεία του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί αρκετά από τότε που έγινε γνωστή η ασθένειά του και πλέον έρχεται αντιμέτωπος με επιβράδυνση της κίνησης, δυσκαμψία, προβλήματα ισορροπίας και αλλαγές στη συμπεριφορά.

Η σύζυγος του Χολυγουντιανού σταρ αναγκάστηκε να κάνει έκκληση προς τους φωτογράφους ζητώντας τους να μην τρομάζουν τον ηθοποιό όταν εκείνος κυκλοφορεί εκτός σπιτιού, προσπαθώντας να απαθανατίσουν νέες φωτογραφίες του.

«Αυτό εδώ απευθύνεται στους φωτογράφους, που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του συζύγου μου: Απλά κρατήστε τον χώρο σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά απλά κρατήστε τον χώρο σας», ζήτησε πρόσφατα η Emma Heming μέσω Instagram.

Το συγκινητικό video για τα 11α γενέθλια της Mabel Willis

Πριν λίγες ώρες η κόρη του Bruce Willis και της Emma Heming, Mabel, έγινε 11 ετών και η μαμά της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο.

Στο video που δημοσίευσε η σύζυγος του ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεχωρίζει ένα throwback στιγμιότυπο όπου ο 68χρονος έχει στην αγκαλιά του την κόρη τους όταν εκείνη ήταν μωρό. Tο τρυφερό post συμπεριλαμβάνει διάφορες φωτογραφίες της Mabel Willis στο πέρασμα των χρόνων.

«Χρόνια πολλά για τα 11α γενέθλια της Mabel Ray! Η ενέργειά σου είναι μεταδοτική. Μπορείς να φωτίσεις ένα ολόκληρο δωμάτιο με το χαμόγελο και τη ζεστασιά σου. Το πώς αγαπάς και φροντίζεις την οικογένεια και τους φίλους σου είναι όμορφο να το βλέπεις. Συνέχισε να λάμπεις αγάπη μου και να θυμάσαι πάντα να ζεις», έγραψε η Emma Heming στην ανάρτησή της.

Bruce Willis και Emma Heming γιόρτασαν 14 χρόνια έγγαμου βίου - Το τρυφερό throwback video

Πριν λίγες ημέρες ο ηθοποιός και η σύζυγός του γιόρτασαν 14 χρόνια έγγαμου βίου κατά τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Mabel και την Evelyn. Η Emma Heming θέλησε να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα δημοσιεύοντας στο Instagram ένα throwback βίντεο από την ανανέωση των γαμήλιων όρκων τους το 2019.

«Αδράξτε κάθε ευκαιρία για να ενωθείτε και να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτές είναι οι στιγμές και οι όμορφοι θύλακες αναμνήσεων που θα κρατήσετε για μια ζωή. Και εμείς μπορούμε να κρατήσουμε αυτές τις αναμνήσεις ασφαλείς και ζωντανές για εκείνους που μπορεί να μην είναι σε θέση να το κάνουν» πρόσθεσε η Heming ευχαριστώντας δημόσια την Demi Moore που βρισκόταν πίσω από την κάμερα.

Το συγκινητικό βίντεο δείχνει το μοντέλο να περπατά ξυπόλητο στον κήπο προς το αυτοσχέδιο ιερό, μαζί με τις κόρες του ζευγαριού. Οι κόρες του ηθοποιού και της Demi Moore (Rumer και Scout Willis), ήταν οι τραγουδίστριες της τελετής.

Η φετινή επέτειος γάμου αποτελεί μια γλυκόπικρη στιγμή για την Emma Heming, η οποία αναφέρθηκε στο πώς άλλαξε η σχέση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωσης της ασθένειας του ηθοποιού.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




520