Θρήνος στο Χόλυγουντ! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός στα 34 του

11.02.2023



Θλίψη προκάλεσε στο Χόλυγουντ η είδηση του θανάτου του Cody Longo σε ηλικία 34 ετών. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή στις σειρές «Hollywood Heights» και «Days Of Our Lives», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Όστιν του Τέξας την περασμένη Τετάρτη.

Η σύζυγός του, που βρισκόταν στην δουλειά, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και για αυτό κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε στο κρεβάτι χωρίς να έχεις τις αισθήσεις του.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Alex Gittlelson, ενώ η σύζυγός του, Στέφανι, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Ο Cody ήταν όλος μας ο κόσμος. Τα παιδιά κι εγώ είμαστε διαλυμένοι και συντετριμμένοι. Ήταν ο καλύτερος πατέρας. Πάντα θα μας λείπεις και θα σε αγαπάμε».

Ποιος ήταν ο Cody Longo;

Ο Cody Longo γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός από το θέατρο. Eίχε πρωταγωνιστήσει στις σειρές Days Of Our Lives», «Brothers and Sisters», «CSI», «Hollywood Heights» και «Nashville». Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει στην κινηματογραφική ταινία «Piranha 3D», αλλά και στο remake του «Fame».

Τα τελευταία χρόνια απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήθελε να περάσει χρόνο με την οικογένεια του, ενώ μέσα στο 2023 σχεδίαζε να επιστρέψει στην υποκριτική.

Photo Credits: Zuma Press
fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1343