Maneskin: Τα μέλη του συγκροτήματος παντρεύτηκαν... μεταξύ τους (Βίντεο)

20.01.2023



Οι Maneskin είναι το συγκρότημα που κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Ιταλία μετά από πολλά χρόνια, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Από τη στιγμή που κέρδισαν τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, το συγκρότημα κάνει μια παγκόσμια επιτυχία και sold out εμφανίσεις παντού.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από τον γάμο του συγκροτήματος και συγκεκριμένα, τον γάμο μεταξύ τους! Το «Μυστήριο» πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Prancaccio, με καλεσμένους influencers, παραγωγούς, ραπερ και Djs.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους, τα μέλη του συγκροτήματος φαίνονται ντυμένα στα λευκά, να φιλιούνται μεταξύ τους, σε μία «ιδιωτική τελετή».

Όλα αυτά για τις ανάγκες του βίντεο για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, με τίτλο «Rush», σε συνεργασία με το Spotify. Η Βικτόρια, ο Νταμιάνο, ο Ίθαν και ο Τόμας φόρεσαν το νυφικό και τα κοστούμια τους αντίστοιχα και… παντρεύτηκαν σε μια τελετή, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους, ενώ η τελετή έγινε στο όνομα του Θεού της μουσικής... Απόλλωνα! Από τον γάμο δεν έλειπε και η γαμήλια τούρτα υπερπαραγωγή του συγκροτήματος.

lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




760