Απίστευτο: Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε τόσο photoshop που έμοιαζε με έφηβη (φωτος)

28.12.2022



Η Πόλα Αμπντούλ έγινε ρεζίλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες που την έδειχναν με φιλτραρισμένο πρόσωπο που την έκανε να φαίνεται δεκαετίες νεότερη από την πραγματική της ηλικία. Η 60χρονη χορεύτρια και τραγουδίστρια έδειχνε έφηβη σε μια υπερβολικά φιλτραρισμένη φωτογραφία με την Κάθι Χίλτον σε χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Οι πειραγμένες φωτογραφίες έμοιαζαν υπερβολικές και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Η πρώην κριτής του American Idol φάνηκε να έχει φιλτράρει μόνο τον εαυτό της καθώς η Χίλτον, φαινόταν φυσιολογική. Η Αμπντούλ, έδειχνε υπέροχη μέσα σε ένα διάφανο πράσινο φόρεμα αλλά είχε υπερβολικά αψεγάδιαστο δέρμα στη φωτογραφία.

Σε ένα σύντομο βίντεο που περιλαμβάνεται στην ανάρτηση έδειχνε την Αμπντούλ να συνομιλεί με τη Χίλτον και το βίντεο δεν φαινόταν να έχει φίλτρα. «Η Κάθι Χίλτον διοργανώνει πάντα το πιο υπέροχο γιορτινό πάρτι. Καλά Χριστούγεννα. Ελπίζω όλοι να περάσουν μια υπέροχη μέρα χαλαρώνοντας, γιορτάζοντας και περιτριγυρισμένοι από φίλους και οικογένεια. Σας στέλνω πολλή αγάπη και γιορτινή διάθεση», έγραψε στην δημοσίευσή της.

Ακόμα και η 49χρονη Χάιντι Κλουμ, η οποία είναι 11 χρόνια νεότερη από την Πόλα Αμπντούλ, έδειχνε μεγαλύτερη από εκείνη σε μια άλλη φιλτραρισμένη φωτογραφία, στην οποία εμφανιζόταν και η πρωταγωνίστρια των Αγγέλων του Τσάρλι, Ζακλίν Σμιθ.

Παρά την αποτυχία του photoshop, αρκετοί φίλοι και καλεσμένοι του πάρτι σχολίασαν επιδοκιμαστικά την ανάρτησή της στο Instagram, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν λιγότερο επιεικείς μαζί της. «Κάποιος έκλεψε το Ίνσταγκραμ της Πόλα αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο», έγραψε ένας στα social media. «Μοιάζει με ένα εντελώς διαφορετικό άτομο», είπε ένα άλλο άτομο. «Μήπως χάκαραν τον λογαριασμό της; Ποια βλέπω;», σχολίασε κάποιος άλλος. Ένας follower επιχείρησε να μοιραστεί συμβουλές για την τραγουδίστρια. «Πόλα, είσαι πανέμορφη. Δεν υπάρχει λόγος να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου σε σημείο που οι άνθρωποι να μην σε αναγνωρίζουν». «Ουάου, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όλοι ξέρουν πώς είσαι στην πραγματικότητα», έγραψε ένας άλλος. «Η ποσότητα της επεξεργασίας εδώ είναι ενοχλητικά προφανής». Ένας follower την πείραξε: «Πόλα, όλοι έχουμε ξαναδεί το πρόσωπό σου και αυτό δεν είναι αυτό».

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2534