Will Smith: Έχασε 14 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος - Το viral βίντεο και οι φωτό μετά την αλλαγή!

20.12.2022



O Will Smith έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στον εαυτό του, μιας και είχε κάποια παραπάνω κιλά και απαλλαγεί από εκείνα, κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια, τόσο με γυμναστική, αλλά και με ισορροπημένη διατροφή. 

O ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και μάλιστα έχει βρεβευτεί με Όσκαρ και μάλιστα στα φετινά βραβεία πρωταγωνίστησε και σε ένα περιστατικό, το οποίο και θα μείνει στην ιστορία του συγκεκριμένου θεσμού.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Will Smith ανέβηκε πάνω στη σκηνή του Dolby Theatre kai την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Chris Rock μιλούσε, του έριξε μία μπουνιά και επέστρεψε στη θέση του.

Γιατί συνέβη αυτό; Είχαν προηγηθεί δύο αστεία σχόλια του Chris Rock για τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith, για το κούρεμα που είχε κάνει, αφού ξύρισε το κεφάλι της, επειδή πάσχει από αλλοπεκία. Τα στγκεκριμένα σχόλια δεν έδειξαν να αρέσουν καθόλου στον διάσημο ηθοποιό και έτσι προχώρησε σε αυτήν την απαράδεκτη κίνηση.

Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, με απόλυτη σοβαρότητα και έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο και επέστρεψε στη θέση του. Μάλιστα, όταν κάθισε στη θέση του ακούστηκε να λέει: "Να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου".

Ο Will Smith μίλησε πρόσφατα σε ένα επεισόδιο της εκπομπής, «Red Table Talk» της συζύγου του Jada Pinkett Smith στο Facebook και αποκάλυψε πως έχει χάσει 14 κιλά. Η αλλαγή του είναι μεγάλη και φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέα φωτογραφία που ανεβαζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που έχει συγκεντρώσει περίπου 63 εκατομμύρια followers.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το πώς ήταν το σώμα του πριν την απώλεια κιλών:

Μετά τις αλλαγές στις καθημερινές του συνήθειες, ο Γουίλ Σμιθ ξεκίνησε να γυρίζει τη μίνι σειρά, «Best Shape of My Life», που είναι διαθέσιμη στο Youtube και παρουσιάζει όλο το «ταξίδι» του προς την ευεξία και την απώλεια βάρους.

Δείτε παρακάτω το trailer που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube:

Δείτε φωτογραφίες μετά την αλλαγή στην παρακάτω gallery
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1956