Έγκυος πασίγνωστη ηθοποιός: Σε ηλικία 48 ετών περιμένει δίδυμα

06.10.2022



Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χολιγουντιανή ηθοποιός, Χίλαρι Σουάνκ, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, αφού είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Good Morning America αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Φίλιπ Σνάιντερ περιμένουν όχι ένα αλλά δύο παιδιά, αφού η ίδια είναι έγκυος σε δίδυμα.

«Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε on camera Χίλαρι Σουάνκ.

«Νιώθω τέλεια αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν βρίσκομαι σε ώρα ειρηνικού» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλώντας την εξέλιξη στη ζωή της μία ευλογία, το απόλυτο θαύμα. Ακόμα, παραδέχτηκε ότι δε γνώριζε κανένας ότι είναι έγκυος μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια τώρα που διανύει τον έκτο μήνα.

Η Χίλαρι Σουάνκ δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει στον φακό χαδεύοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της. «Coming soon…DOUBLE feature! » έγραψε από κάτω, με τους χιλιάδες θαυμαστές να σχολιάζουν ενθουσιασμένοι.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1362