Jennifer Lopez – Ben Affleck: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό του γάμου τους – Η μεγάλη έκπληξη που «κρύβει»

03.08.2022



Μια μεγάλη έκπληξη «κρύβει» το πιστοποιητικού του γάμου τους το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το TMZ. Τo ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του που είχε λήξει άδοξα πριν από μερικά χρόνια, τελικά στις 17/7 παντρεύτηκε στο διάσημο εκκλησάκι «Little White Wedding Chapel» στο Las Vegas.

 

Όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό του γάμου τους, το μυστήριο τελέστηκε από τον πάστορα Ryan Wolfe ενώ «παρών» ήταν μόνο ένας μάρτυρας με το όνομα Kenosha Booth. Το πιστοποιητικό αποκαλύπτει επίσης τα νόμιμα ονόματα του ζευγαριού που είναι τα Benjamin Geza Affleck και Jennifer Lynn Lopez αντίστοιχα ενώ σύμφωνα με αυτό η διάσημη J Lo μετά τον γάμο τους, πήρε το επίθετο του ηθοποιού και πλέον ονομάζεται Jennifer Affleck!

Κατά τα λοιπά μετά τον μυστικό γάμο τους στο Las Vegas, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει έναν δεύτερο γάμο για να γιορτάσουν τον έρωτά τους με τους διάσημους φίλους τους. Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους προσέλαβαν έναν ειδικό στις γαμήλιες εκδηλώσεις, τον Κόλιν Κόουι για να σχεδιάσει τον γάμο των ονείρων τους. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει οργανώσει εκδηλώσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως η Kim Kardashian και η Nicole Kidman.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στην πολυτελή έπαυλη του Ben Affleck στο Riceboro της Georgia τις επόμενες εβδομάδες. «Θα είναι ένας βασιλικός γάμος επικών διαστάσεων. Λαμπερός, εκλεπτυσμένος και καλόγουστος», αναφέρει πηγή στο Page Six.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1098