Khloé Kardashian: Θα αποκτήσει δεύτερο μωρό μαζί με τον πρώην της μέσω παρένθετης μητέρας

14.07.2022



Η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson, περιμένουν ένα άλλο παιδί μαζί μέσω παρένθετης μητέρας. “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο”, λέει ο εκπρόσωπος της τηλεπερσόνας στο People.

Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων προς το πρόσωπο της παρένθετης μητέρας καθώς θεωρεί πως αυτό που συμβαίνει είναι τόσο όμορφη ευλογία. “Θα θέλαμε να ζητήσουμε σεβασμό και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της”.

Μια πηγή είπε στο People ότι παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι περιμένει ένα αδερφάκι για την 4χρονη κόρη True, “Η Khloe και ο Tristan δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την κόρη τους”.

Η πηγή προσθέτει επίσης: “Το μωρό συνελήφθη μέσω παρένθετης μητέρας πριν αποκαλυφθεί στην Khloe και στον κόσμο ότι ο Tristan έκανε μωρό με κάποιαν άλλη γυναίκα τον Δεκέμβριο”.

Η Khloé και ο Thompson τερμάτισαν επίσημα τη ρομαντική τους σχέση τον Ιανουάριο, αφού ανακάλυψαν ότι ο παίκτης του NBA είχε ένα άλλο παιδί, το οποίο γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου, με τη Maralee Nichols.

Την εποχή της σύλληψης του παιδιού, ήταν ακόμα σε σχέση με την Khloé. Το ζευγάρι είχε ξανά σχέση από το 2016 και απέκτησε την κόρη True το 2018. Ο Thompson είναι επίσης πατέρας του 5χρονου Prince, με την πρώην του, Jordan Craig.

Η νέα προσθήκη έρχεται αφότου η Khloé μίλησε για τους αγώνες της με τη σύλληψη.

madamefigaro.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1540