Ο 10χρονος γιος του Ben Affleck τράκαρε μία πανάκριβη Lamborghini [βίντεο]

27.06.2022



Ο 10χρονος γιος του Ben Affleck, Samuel, έκανε όπισθεν μια Lamborghini σε μια σταθμευμένη BMW σε μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στο Los Angeles, αφού ο πατέρας του τον άφησε να πάρει το τιμόνι κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής οδήγησης.

Ο 49χρονος ηθοποιός, επέτρεψε στον νεαρό να μπει πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου - το οποίο έχει τελική ταχύτητα 204 μίλια / ώρα. Ο Affleck και η αρραβωνιαστικιά του Jennifer Lopez κοιτούσαν διαφορετικά αυτοκίνητα όταν έλεγξαν την κίτρινη Lamborghini Urus, η οποία νοικιάζει για 1.475 $ την ημέρα.

Ο Samuel, μητέρα του οποίου είναι η ηθοποιός Jennifer Garner, μπήκε στο μπροστινό κάθισμα ενώ ο κινητήρας ήταν ακόμη σε λειτουργία και τον έβαλε στην όπισθεν, κυλώντας το αυτοκίνητο πίσω στο μπροστινό μέρος της λευκής BMW.

Ο Affleck εθεάθη να παρηγορεί τον γιο του με μια αγκαλιά στον απόηχο του περιστατικού. Η Lopez εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι με το αγόρι καθώς τους είδαν να περπατούν. Εκπρόσωπος του Affleck είπε στο TMZ ότι τίποτα δεν έπαθε ζημιά και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ήταν καλά μετά το περιστατικό. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1182