Δύσκολες ώρες για την Shakira: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της – Τι συμβαίνει με την δική της υγεία;

05.06.2022



Πριν λίγα 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως η Σακίρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρίσεις άγχους μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού της από τον Πικέ.

Ωστόσο η Κολομβιανή τραγουδίστρια έβαλε τέλος στις φήμες αυτές μέσα από μια ανάρτησής της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Συγκεκριμένα, η Σακίρα αποκάλυψε ότι ο πατέρας της Γουίλιαμ Μεμπαράκ Σαντίντ είχε μια «άσχημη πτώση».

Συγκεκριμένα έγραψε:«Παιδιά, παίρνω πολλά μηνύματα ανησυχίας πως με είδαν σε ασθενοφόρο στη Βαρκελώνη πρόσφατα».

Και συνέχισε:«Απλώς θέλω να σας ενημερώσω πως οι φωτογραφίες αυτές είναι από το περασμένο Σαββατοκύριακό, όταν ο μπαμπάς μου δυστυχώς είχε μια άσχημη πτώση και τον συνόδευσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου τώρα αναρρώνει»

Μάλιστα, η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να φιλά τρυφερά τον γεμάτο μελανιές μπαμπά της.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Σακίρα και ο επί 11 χρόνια σύντροφός της Πικέ γνωστοποίησαν τον χωρισμό τους, μετά από ανακοίνωση που έστειλαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στην σχετική τους ανακοίνωση έγραψαν χαρακτηριστικά:«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


674