Avril Lavigne - Mod Sun: Αρραβωνιάστηκαν και πόζαραν στο ρομαντικό Παρίσι!

08.04.2022



Σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο Παρίσι, την Κυριακή 27 Μαρτίου, ο Mod Sun γονάτισε και ζήτησε το χέρι της Avril Lavigne η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη είπε το μεγάλο “ναι”. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκα την συγκεκριμένα ημέρα. Η τραγουδίστρια έγραψε στα γαλλικά: “Ναι! Σ’ αγαπώ για πάντα. Κυριακή 27 Μαρτίου 2022”.

Ο τραγουδιστής από την άλλη συνόδεψε τις εικόνες με ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο έγραφε: “Την ημέρα που γνωριστήκαμε ήξερα ότι εσύ ήσουν η μία. Μαζί για πάντα μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ένα όνειρο όπου έκανα πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν στο ένα γόνατο καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη για να περιγράψω τα λόγια μου. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία πνοή… Είπα “θα με παντρευτείς;” και είπε “ναι”. Σ’αγαπώ Avril”.

“Ήταν η πιο τέλεια, ρομαντική πρόταση που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Ήμασταν στο Παρίσι με μια βάρκα στον ποταμό Σηκουάνα. Είχαμε ένα βιολί, σαμπάνια και τριαντάφυλλα. Ένιωθα ότι ο χρόνος σταμάτησε και ήμασταν μόνο οι δυο μας εκείνη τη στιγμή”, λέει η Lavigne αποκλειστικά στο People.

Ο Mod, έθεσε την ερώτηση με ένα ειδικά σχεδιασμένο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς… “Έχει χαραγμένες τις λέξεις “Hi Icon”, οι οποίες ήταν οι πρώτες λέξεις που μου είχε πει. Και έχει Mod + Avril στο εσωτερικό”, λέει η Lavigne. “Ήξερε από την αρχή ότι ήθελα ένα διαμάντι σε σχήμα καρδιάς γιατί την ημέρα που γνωριστήκαμε, φορούσαμε ασορτί δαχτυλίδια σε σχήμα καρδιάς. Το αγαπώ τόσο πολύ”, πρόσθεσε.

Ενώ η Lavigne λέει ότι η πρόταση “ήταν μια απόλυτη έκπληξη”, ήξερε αμέσως μετά τη συνάντησή τους ότι ήταν αυτός. “Ήξερα ότι είχαμε μια πολύ δυνατή σύνδεση από την πρώτη εβδομάδα της γνωριμίας και της συνεργασίας μας στο στούντιο”, λέει η Lavigne, η οποία γνώρισε τον Mod ενώ εργαζόταν στο τελευταίο της άλμπουμ, “Love Sux”. “Έκανε την κάθε μέρα καλύτερη. Ήταν σαν να τον ήξερα από πάντα. Όσο περνούσε ο καιρός, τα πράγματα συνέχιζαν να βελτιώνονται και ήταν απίστευτα φυσικό.”

Τώρα το power-pop-punk ζευγάρι ανυπομονεί να σχεδιάσει τη ζωή του μαζί.

Δες στην πιο κάτω gallery τις εικόνες!
madamefigaro.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3658