Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν την πρώτη φωτό της μικρής Λίλι - Ίδιος με τον πατέρα του ο Άρτσι

23.12.2021



Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι, Λίλιμπετ Νταϊάνα και Άρτσι στέλνουν τις ευχές τους για τις γιορτές, ποζάροντας όλοι μαζί. Η κάρτα για τις γιορτές, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη πρώτη φωτογραφία της κόρης του ζευγαριού, της μικρής Λίλι, η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου.

Στη φωτογραφία πρωταγωνιστεί και ο μεγάλος αδελφός της, ο 2χρονος Άρτσι, ο οποίος έχει μεγαλώσει και είναι ολόιδιος με τον πρίγκιπα Χάρι. Η φωτογραφία που εμφανίζεται στην κάρτα τραβήχτηκε από τον Alexi Lubomirski, το καλοκαίρι, στο σπίτι του ζευγαριού στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας. Ο Lubomirski φωτογράφισε και στο παρελθόν το ζευγάρι, στον γάμο του.

Στη φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με τα παιδιά τους, ξεχωρίζουν τα κόκκινα μαλλιά του Άρτσι, μοιάζοντας στον μπαμπά του, καθώς και το χαμόγελο της Λίλιμπετ, συνθέτοντας την εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

«Καλές διακοπές! Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε στον κόσμο την κόρη μας, Λίλιμπετ. Ο Άρτσι μας έκανε μαμά και μπαμπά και η Λίλι μας έκανε οικογένεια. Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες, από αυτούς που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν ως τις αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ’ αποδοχών», αναφέρει το ζευγάρι στην εορταστική κάρτα.

iefimerida.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1889