Lindsay Lohan: Αρραβωνιάστηκε και μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο – Ποιος είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

29.11.2021



Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα είναι η Lindsay Lohan, καθώς όπως ανακοίνωσε χθες Κυριακή 28/11 αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της! Πιο συγκεκριμένα, η χολιγουντιανή σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες όπου ποζάρει με τον αγαπημένο της, φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και ανακοινώνοντας έτσι στον κόσμο το χαρμόσυνο γεγονός! «Η Αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου», έγραψε η Lindsay Lohan στη λεζάντα.

Η Lindsay Lohan και ο σύντροφός της Bader Shammas είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του 2020, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού. «Η Lindsay Lohan έχει σχέση με έναν υπέροχο άντρα. Όταν νιώσει έτοιμη να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, θα το κάνει» είχε αποκαλύψει τότε η μητέρα της ηθοποιού.

Ο γεννημένος στα Ηνωμένα Εμιράτα εργάζεται ως βοηθός υποδιευθυντής στην επενδυτική τράπεζα Credit Suisse στο Ντουμπάι, όπου διαχειρίζεται τα χρήματα μερικών από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Το ζευγάρι μένει στο Ντουμπάι, το οποίο πλέον η ηθοποιός θεωρεί δεύτερο σπίτι της.

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2581