Τίτλοι τέλους: Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε ξαφνικά 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους! (εικόνες)

24.09.2021Και πάλι εργένης ο Jason DeRulo! Μπορεί να ήρθε στον κόσμο μόλις πριν 4 μήνες ο γιος τους με την Jena Frumes, όμως το ζευγάρι όπως φαίνεται θα πάρει χωριστούς δρόμους.

Τα νέα, μοιράστηκε ο ίδιος μέσα από το Twitter του την Πέμπτη, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων του.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο tweet του ο 32χρονος τραγουδιστής: « Η Jena κι εγώ αποφασίσαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους. Εκείνη είναι μία υπέροχη μητέρα, όμως αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε πως το να χωρίσουμε, θα μας επιτρέψει να γίνουμε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας και καλύτεροι γονείς. Παρακαλώ να σεβαστείτε την απόφασή μας αυτή.»

Μια ημέρα πριν την ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, το νεαρό μοντέλο είχε κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του που έδειχνε δημόσια την αγάπη της, χωρίς να φαίνεται πως επρόκειτο να χωρίσουν, αναφέρει η “Page Six”.

Πηγή: www.fthis.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
7301