Jennifer Lopez: Όλες οι πλαστικές από το πρόσωπο μέχρι το σώμα – Που έχει «μπει» νυστέρι;

22.07.2021



Η Jennifer Lopez είναι σίγουρα μία από τις πιο ωραίες γυναίκες διεθνώς. Περνά μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ben Affleck και είναι πάντα εντυπωσιακή. Ο χρόνος, φαίνεται πως δεν έχει αγγίξει την 51χρονη τραγουδίστρια η οποία είναι το ίδιο λαμπερή όπως 20 χρόνια πριν.

Πώς το έχει καταφέρει αυτό; Το 2013, η μητέρα δύο παιδιών, τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση για να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση. Παρόλα αυτά, ειδικοί από το MYA Cosmetic Surgery, πιστεύουν πως μπορεί να έχει βοηθηθεί σε κάποιους αισθητικούς τομείς με τη βοήθεια των αισθητικών επεμβάσεων.

Ένας εκπρόσωπος του MYA Cosmetic Surgery εξήγησε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ πιθανό η Jennifer να έχει προχωρήσει σε ρινοπλαστική. Η μύτη της φαίνεται λεπτότερη και τα ρουθούνια της είναι σαφώς μικρότερα, σε σχέση με φωτογραφίες παλαιότερα. Και συνεχίζει: «Κοιτάζοντας παλαιότερες φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει και κάποια αυξητική επέμβαση στο στήθος της.»

Επίσης αναφέρει πως έχει κάνει Botox, στο μέτωπο και σίγουρα γύρω από τα μάτια. Τέλος ο ειδικός αναφέρει πως «είναι φανερό πως η Jennifer ακολουθεί ένα υγιές lifestyle με διατροφή και γυμναστική, που βοηθούν τη νεανική της εμφάνιση, μαζί με καλά γονίδια και… κάποιες επεμβάσεις.»

Δείτε στο βίντεο τις αλλαγές μέσα στα χρόνια της Jennifer Lopez:

glance.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2141