Αυτό είναι το νέο ζευγάρι! Οι πρώτες φώτο του από το ρομαντικό ταξίδι κάνουν το γύρο του διαδικτύου

11.06.2021



Είναι μαζί και τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου! Και μπορεί να υπήρχαν φήμες ότι είναι το νέο ζευγάρι, όμως τώρα επιβεβαιώθηκαν, αφού ήρθαν στο φως και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους!

Δημοσίευμα αναφέρει ότι γνωρίζονται επαγγελματικά εδώ και χρόνια. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να κυνηγάει το εντυπωσιακό μοντέλο πριν λίγες εβδομάδες. Την κάλεσε να περάσουν μαζί τα γενέθλιά του και τελικά εκείνη πήγε… Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές! Πηγές αναφέρουν ότι είναι ερωτοχτυπημένη!

Συγκεκριμένα δημοσίευμα του People αναφέρει ότι «γνωρίζονται επαγγελματικά εδώ και χρόνια. Ξεκίνησε να την κυνηγάει πριν λίγες εβδομάδες. Ο Kanye είναι πολύ πειστικός άντρας» αναφέροντας ότι ταξίδεψαν στην Γαλλία κι έμειναν στο Villa La Coste. «Έβγαιναν στη Νέα Υόρκη πριν γιορτάσουν τα γενέθλιά του στη Γαλλία. Εκείνη μοιάζει ερωτοχτυπημένη. Την κάλεσε στη Γαλλία και δέχτηκε με χαρά. Δεν βγαίνουν επίσημα αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές» ανέφερε το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Kanye West και η Irina Shayk που γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια μέσω επαγγελματικών projects τους, πλέον είναι ζευγάρι και μάλιστα ο ράπερ την κάλεσε στη Γαλλία για να περάσουν μαζί τα γενέθλιά του.

Τελικά, οι φήμες που ήθελαν τον Kanye West και την Irina Shayk να είναι ζευγάρι μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται και δες τις πρώτες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5114