Γέννησε η Meghan Markle - Αυτό θα είναι το όνομα του μωρού τους

06.06.2021



Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και το μάθαμε σήμερα (6/6). Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν σήμερα τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. Το κοριτσάκι τους θα ονομαστεί Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor προς τιμήν της αδικοχαμένης Βασίλισσας Νταϊάνα και της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Λίλη γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή (4/6) στις 11:40 π.μ. στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια παρόλα αυτά σήμερα ήρθε η επίσημη λιτή ανακοίνωση. «Με μεγάλη χαρά, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τους, τη Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor», αναφέρεται στη λιτή δήλωση που εξέδωσε η εκπροσώπος Τύπου του ζευγαριού.

Να θυμίσουμε πως η Meghan Markle είχε πει στη συνέντευξή της που συζητήθηκε πολύ:

«Δεν υπήρχε μεγάλη επισημότητα την πρώτη φορά που συναντήθηκα με την μεγαλειότατη. Θα πηγαίναμε για φαγητό στο Royal Lodge όπου μένουν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας ο Άντριου, η Φέργκι. Η Μπεατρίς μένει αρκετό χρόνο εκεί. Με τη Γιουτζίνι γνωριζόμασταν πριν γνωρίσω τον Χάρι οπότε ήταν οικεία τα πρόσωπα. Είμαστε φίλοι μαζί τους ως ζευγάρι.

Η βασίλισσα είχε πάει σε μία εκκλησιαστική λειτουργία στο Ουίνδσορ και θα ήταν στο σπίτι. Θυμάμαι ότι ήμασταν στο αυτοκίνητο και είπε “Η γιαγιά μου είναι εκεί και θα την γνωρίσεις”. Είπα “Τέλεια αγαπούσα την γιαγιά μου”. Δεν περίμενα ότι υποκλίνονται, του είπα είναι η γιαγιά σου και είπε “Είναι η Βασίλισσα”. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα. Υποκλίνεσαι βαθιά ως ένδειξη σεβασμού. Δεν είχα άγχος πριν συναντήσω τη βασίλισσα, ωστόσο, ο Χάρι με ρώτησε αν ξέρω πώς πρέπει να υποκλιθώ όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο, πέντε λεπτά πριν πάμε στο παλάτι. Ήξερα ότι αυτό το κάνουν δημόσια, αλλά δεν περίμενα ότι το κάνουν και εντός της οικογένειας. Σκέφτηκα πως είναι απλά η γιαγιά του».

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5204