Giorgia Soleri: Η ιδιαίτερη ασθένεια που πάσχει η κούκλα σύντροφος του νικητή της Εurovision

25.05.2021



Τα στοιχήματα που την ήθελαν φαβορί, δικαίωσε η Ιταλία το βράδυ του Σάββατου (22/05) στον τελικό της Eurovision, καθώς αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια συγκεντρώνοντας 524 βαθμούς. 

Οι Maneskin (που σημαίνει "σεληνόφως" στη δανική γλώσσα) με το "Zitti E Buoni" ρόκαραν μέχρι τελικής πτώσεως στη σκηνή του "Rotterdam Ahoy" και πήραν την πρωτιά, αφήνοντας πίσω τους άλλα φαβορί, όπως την Ελβετία, τη Γαλλία και τη Μάλτα.

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του, το ταλέντο του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους! Ο 22χρονος Ιταλός ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει! Ωστόσο ο Damiano David εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή Giorgia Soleri.

Ο ίδιος ο Damiano David έκανε μάλιστα πρόσφατα γνωστό ότι είναι αρραβωνιασμένος με τη Soleri μέσω μιας ιστορίας Instagram που τον απεικονίζει να αγκαλιάζει την νεαρή καλλονή και να γράφει: «Μετά από σχεδόν 4 χρόνια μπορούμε να πούμε, σωστά;».

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2017, το έτος που οι Maneskin συμμετείχαν στο ιταλικό  X- Factor και πήραν τη δεύτερη θέση. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει καλά κρυμμένη τη σχέση του παρά τα χρόνια που είναι μαζί.

Αλλά ποιο είναι το κορίτσι που μπόρεσε να κλέψει την καρδιά ενός από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ιταλικής μουσικής σκηνής και πλέον του νικητή της Eurovision; Η Giorgia Soleri είναι 25 ετών, κατάγεται από το Μιλάνο, αλλά μετακόμισε στη Ρώμη το 2020. Εργάζεται ως μοντέλο, αλλά και influencer. Στο Instagram έχει περισσότερους από 180 χιλιάδες ακόλουθους. Το προφίλ της, μετά την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, όπως αναμενόταν, είχε ένα μεγάλο κύμα μερικών χιλιάδων οπαδών.

Η Giorgia Soleri έχει στενό δεσμό με τη μητέρα της, με την οποία εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα και είναι επίσης πολύ ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα των δικαιωμάτων των γυναικών. Στο σώμα της έχει πολλά τατουάζ, το καθένα με ένα ιδιαίτερο και βαθύ νόημα.

Πρόσφατα, η Giorgia Soleri σχολιάστηκε μέσα στην ιταλική βουλή, με αφορμή την ανακοίνωση της ότι πάσχει από χρόνιο πυελικό πόνο, μια «αόρατη ασθένεια», όπως την ονομάζουν πολλοί, η οποία όμως επηρεάζει περίπου το 10% των γυναικών.

Η συγκεκριμένη χρόνια ασθένεια (vulvodynia) επηρεάζει το κατώτερο γυναικείο γεννητικό σύστημα και οφείλεται στην διαταραγμένη ανάπτυξη των μικρών απολήξεων των νεύρων στο επίπεδο του αιδοίου. Οι αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν αυτό το επώδυνο σύμπτωμα είναι πολλές και όχι πάντα γνωστές. Από βακτηριακές λοιμώξεις έως γενετική προδιάθεση.

Τα συμπτώματα είναι ποικίλα (ερεθισμός, ξηρότητα, πόνος και άλλα) και συχνά είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η ασθένεια δεν διαγιγνώσκεται πάντα σωστά και πάνω από όλα γρήγορα, όπως κατήγγειλε και η σύντροφος του Damiano David.

Τον Φεβρουάριο, η σύντροφος του Damiano David με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram και με μια φωτογραφία της στην οποία φοράει λευκά εσώρουχα, εξήγησε πώς ακριβώς ένιωθε όταν έμαθε τι ακριβώς έχει. 

«Όταν διαγνώσθηκα με αυτή την ασθένεια δεν ήξερα πόσο θα άλλαζε τη ζωή μου. Μεταξύ των πολλών απαγορεύσεων που έπρεπε να αποδεχθώ, ήταν και το να μη φορέσω ξανά εσώρουχα, που δεν ήταν λευκά ή βαμβακερά. Για εμένα αυτό στην αρχή σήμαινε πως θα σταματήσω να νιώθω σέξι ή ελκυστική. Μπορεί να ακούγεται κάπως επιπόλαιο, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως χάνω κάτι από την κανονικότητά μου. Αν μου έχει διδάξει κάτι αυτή η ασθένεια, είναι το ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη. Από το «γιατί σε εμένα», πήγα στο επίπεδο της αποδοχής. Πλέον νιώθω σέξι ακόμη και με τα εσώρουχα της γιαγιάς», είχε γράψει η Giorgia Soleri.

«Έχω ακούσει πολλά. Το ότι είμαι τρελή, ανήσυχη, λέω ψέματα, μέχρι ότι φοβάμαι το σεξ και ότι πρέπει να αυνανίζομαι περισσότερο. Το χειρότερο κομμάτι της ασθένειας είναι η ακραία μοναξιά στην οποία μπαίνεις, όταν το βιώσεις. Κρίνεσαι από τους γύρω σου και μπορείς να παρεξηγηθείς πολύ εύκολα. Μαθαίνεις να θεωρείς τον πόνο αυτονόητο και απλά συνεχίζεις την καθημερινότητά σου. Δεν φοράς πλέον σφιχτά τζιν, καλσόν, δεν τρως όξινα τρόφιμα, δεν πίνες αλκοόλ, μαθαίνεις να ζεις χωρίς σάκχαρα, χωρίς ξενύχτι. Ακόμη και ο προγραμματισμός των διακοπών σου γίνεται εφιάλτης», έγραψε σε άλλη της ανάρτηση η σύντροφος του Damiano David.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2342