Eurovision: Αυτή είναι η κουκλάρα σύντροφος του 22χρονου Ιταλού νικητή που θεωρείται sex symbol στη χώρα του

23.05.2021



Η Ιταλία εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από τους Måneskin με το τραγούδι «Zitti e buoni» και κατάφεραν να είναι οι μεγάλοι νικητές! 
Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του τους Ευρωπαίους και "έβαλε φωτιά" στη σκηνή του Ρότερνταμ! Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει!Οι Måneskin «έβαλαν φωτιά» στη σκηνή της Eurovision 2021 και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να πάρουν τη νίκη. Πυροτεχνήματα, εφέ φωτιάς και μια πύρινη βροχή συνέθεσαν ένα καταπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα!   Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri.  Μάλιστα, μπορεί να είναι μικρός ο Damiano David αλλά έχει ήδη αρραβωνιαστεί και τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ιστορίας Instagram που τον απεικονίζει να αγκαλιάζει την νεαρή καλλονή και να γράφει: «Μετά από σχεδόν 4 χρόνια μπορούμε να πούμε, σωστά;».

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2017, το έτος που οι Maneskin συμμετείχαν στο ιταλικό X- Factor και πήραν τη δεύτερη θέση.

Ποιο είναι το κορίτσι του Ιταλού ροκά που ξεσήκωσε τους Ευρωπαίους; Η Giorgia Soleri είναι 25 ετών, κατάγεται από το Μιλάνο, αλλά μετακόμισε στη Ρώμη το 2020. Εργάζεται ως μοντέλο, αλλά και influencer. Στο Instagram έχει περισσότερους από 150 χιλιάδες ακόλουθους.

Η Giorgia Soleri έχει αδυναμία στη μαμά της και στο σώμα της έχει πολλά τατουάζ, το καθένα με ένα ιδιαίτερο νόημα. Δείτε την κούκλα σύντροφο του Ιταλού ροκά που κατέκτησε την κορυφή στον τελικό της Eurovision 2021 και θα πάθετε πλάκα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


8299