«Είμαι πρακτικά τυφλή»! Σοκάρει όλους η τραγουδίστρια με την περιπέτειά της (photos)

17.03.2021Το να είσαι διάσημος, πλούσιος και δημοφιλής, έχει τα καλά του, βασικά εμείς οι κοινοί θνητοί μόνο καλά μπορούμε να εντοπίσουμε, αλλά κάποιες φορές μπορεί να έχει και σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και τη ζωή των ανθρώπων αυτών.Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία έγινε διάσημη σε πολύ μικρή ηλικία, γεγονός που αρκετές φορές αποδεικνύεται ολέθριο.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η 28χρονη σήμερα star, έχει μιλήσει για τις σκοτεινές ημέρες που πέρασε κατά την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά, εξάρτηση που το 2018, παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή! Η Demi Lovato πέρασε δύσκολα και πλέον είναι δυνατή και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Mέσα από το ντοκιμαντέρ «Dancing with the Devil» αναφέρεται στη νοσηλεία της από υπερβολική δόση που δυστυχώς της άφησε πολλά προβλήματα στον οργανισμό.

«Ήμουν τυφλή. Είχε έρθει η αδερφή μου να με επισκεφθεί, καθόταν ακριβώς δίπλα μου και δεν μπορούσα να τη δω», εξομολογείται. Μεταξύ άλλων είπε ότι η όρασή της έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά και της απαγορεύεται να οδηγήσει.

Πηγή: www.queen.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΛουκία Κυριάκου: H νέα της συλλογή με μαγιό που μας ενθουσίασε!

Βaseball hat: To πιο δυνατό αξεσουάρ της φετινής σεζόν! Δείτε προτάσεις Διάβασε περισσότερα

3 casual looks με στυλ από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου Διάβασε περισσότερα

Xρωματίστε τις μέρες σας με την νέα συλλογή της Fullah Sugah! Tο μωβ είναι το νέο fashion trend Διάβασε περισσότερα
310