Η επώνυμη θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και μας έδειξε τον ρεαλιστικό υπέρηχο

05.02.2021



Μια από τις καλύτερες περιόδους διανύει η γνωστή μαμά καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της γένους θηλυκού. Το γλυκό αυτό κορίτσι που έχουμε συνηθίζει να μας συναρπάζει με τις φωτογραφίες του, είναι αρκετά ενεργό στα social media και πριν μερικές ώρες ενημέρωσε τους followers της ότι πήγε για επίσκεψη στον γυναικολόγο, αναρτώντας μάλιστα φωτογραφία από τη ρεαλιστική απεικόνιση του εμβρύου που έχει στην κοιλίτσα της.

Μάλιστα σχολίασε ότι η μικρούλα έχει τα χείλη του μπαμπά της. Όπως ήταν φυσικό τα likes μέσα σε λίγα λεπτά έπεσαν βροχή. Η 32χρονη θεωρείται η πιο επιτυχημένη digital influencer entrepreneur και όχι άδικα. Όχι, δεν το λέμε εμείς, το περιοδικό Forbes το έγραψε πριν περίπου δύο χρόνια.

Η Chiara Ferragni σήμερα έχει πάνω από 22 εκατομμύρια followers στο Instagram και συγκαταλέγεται στις πιο επιδραστικές influencers παγκοσμίως. Ούτε η ίδια δεν περίμενε το 2009 -όταν ξεκίνησε το blog της, theblondesalad.com– ότι θα σημείωνε τέτοια μεγάλη επιτυχία, η οποία θα οδηγούσε σε εντελώς διαφορετικούς δρόμους τη ζωή της.

Το 2013 παρουσίασε τη δική της συλλογή με παπούτσια, Chiara Ferragni Collection, σε συνεργασία με τη Luisa Via Roma. Σήμα κατατεθέν της; Το μπλε μεγάλο μάτι που είναι εμπνευσμένο από τον Picasso. Σήμερα η ίδια είναι CEO και πρόεδρος του The Blonde Salad και CEO της κολεξιόν Chiara Ferragni.

Μέχρι να γεννηθεί η κορούλα της -που μάλιστα δεν κρύβει ότι ανυπομονεί να γίνει πολύ γρήγορα- απολαμβάνει τον χρόνο μαζί με τον γιο της Leo και τον σύζυγό της, Fedez. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο γίνονται ανάρπαστα και όχι άδικα.

mothersblog.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1368