H Madonna δείχνει την τεράστια ουλή της, μετά το δύσκολο χειρουργείο που έκανε (φωτος)

22.12.2020



Έχει υπάρξει η απόλυτη Βασίλισσα της pop, με τη φήμη και την επιρροή της στη μουσική και όχι μόνο, να αγγίζουν μυθικές διαστάσεις. Ο λόγος φυσικά για τη Madonna, τη γυναίκα που άλλαξε για πάντα τη μουσική, όταν πρωτοεμφανίστηκε, τη δεκαετία του ’80 και έμελλε να μεσουρανήσει για αρκετές δεκαετίες ακόμα.
Τα τελευταία χρόνια, παρόλο που περιοδεύει κανονικά, φαίνεται πως επιλέγει να εργάζεται λιγότερο και να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει live εμφανίσεις, με μία από τις πιο αμφιλεγόμενες, αυτή στον τελικό της Eurovision το 2019.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της περιοδείας μάλιστα, την προηγούμενη χρονιά, η superstar της pop, αισθάνθηκε πόνο στον γοφό και το γόνατο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία απίστευτη περιπέτεια με χειρουργεία και πολλές θεραπείες.

Σήμερα, η 63χρονη star, μας δείχνει την «Όμορφη ουλή» της από το τελευταίο της χειρουργείο, μαζί με σημάδια από βεντούζες- μέθοδος πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό- ενώ τονίζει ότι δεν το βάζει κάτω παρά τον πόνο και τις δυσκολίες.

Δες την παρακάτω gallery μέσα απο το queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1743