Μήνυση 55.000 λιρών για διάσημο σταρ του Harry Potter

17.11.2020Συστάσεις δε χρειάζονται για το cast του Harry Potter. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι, με την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει στις ταινίες που έχουν παίξει, επηρέασαν ολόκληρες γενιές. Δεν είναι μόνο οι μικρές ηλικίες που λάτρεψαν την ιστορία, αλλά και οι γονείς τους που είτε έτρεχαν μαζί τους στους κινηματογράφους είτε είχαν ήδη διαβάσει τα βιβλία και περίμεναν την αποτύπωση.

Από τότε, έχουν περάσει πολλά χρόνια και, ενώ συνεχίζουμε να ανατρέχουμε ανά διαστήματα και να κάνουμε re-watch σε αγαπημένες σκηνές, αυτήν τη φορά, κάτι άλλο απασχολεί έναν από τους βασικούς ηθοποιούς των ταινιών.

Ο Sir Michael Gambon που υποδύθηκε τον Dumbledore δέχτηκε μήνυση από τον Toby Clouston, το θύμα που ισχυρίζεται ότι έχει σπασμένο αστράγαλο, ρήξη συνδέσμου και μόνιμο ψυχικό άγχος λόγω του ηθοποιού. Τι συνέβη; Ο ίδιος λέει ότι ο Sir Michael τον πάτησε στο πόδι με το 4X4 έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2017 και ότι συνέχισε να οδηγεί -μη έχοντας αντιληφθεί τι συνέβαινε- μέχρι να του φωνάξει.

«Ως αποτέλεσμα, έπεσε στα αριστερά του με το ποδήλατο ανάμεσα στα πόδια και πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο»

Οι ασφαλιστές του ηθοποιού, σύμφωνα με τη Sun, θέλουν να εξετάσουν και οι ίδιοι το συγκεκριμένο γεγονός φωνάζοντας δικούς τους ειδικούς, με την υπόθεση να παραμένει ανοιχτή.

 

Πηγή: teen.queen.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες

Το να είσαι uber chic και μέσα στο σπίτι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου. Διάβασε περισσότερα

Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η νέα της εμμονή στα ρούχα! Το στιλ που πρέπει να αντιγράψεις Διάβασε περισσότερα

Αυτές τις κάπες αν χρειαστεί θα τις φορέσουμε ακόμα και στο σαλόνι μας (τόσο τις έχουμε λατρέψει!) Διάβασε περισσότερα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε τη φούστα που δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη Διάβασε περισσότερα


74