Μήνυση 55.000 λιρών για διάσημο σταρ του Harry Potter

17.11.2020



Συστάσεις δε χρειάζονται για το cast του Harry Potter. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι, με την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει στις ταινίες που έχουν παίξει, επηρέασαν ολόκληρες γενιές. Δεν είναι μόνο οι μικρές ηλικίες που λάτρεψαν την ιστορία, αλλά και οι γονείς τους που είτε έτρεχαν μαζί τους στους κινηματογράφους είτε είχαν ήδη διαβάσει τα βιβλία και περίμεναν την αποτύπωση.

Από τότε, έχουν περάσει πολλά χρόνια και, ενώ συνεχίζουμε να ανατρέχουμε ανά διαστήματα και να κάνουμε re-watch σε αγαπημένες σκηνές, αυτήν τη φορά, κάτι άλλο απασχολεί έναν από τους βασικούς ηθοποιούς των ταινιών.

Ο Sir Michael Gambon που υποδύθηκε τον Dumbledore δέχτηκε μήνυση από τον Toby Clouston, το θύμα που ισχυρίζεται ότι έχει σπασμένο αστράγαλο, ρήξη συνδέσμου και μόνιμο ψυχικό άγχος λόγω του ηθοποιού. Τι συνέβη; Ο ίδιος λέει ότι ο Sir Michael τον πάτησε στο πόδι με το 4X4 έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2017 και ότι συνέχισε να οδηγεί -μη έχοντας αντιληφθεί τι συνέβαινε- μέχρι να του φωνάξει.

«Ως αποτέλεσμα, έπεσε στα αριστερά του με το ποδήλατο ανάμεσα στα πόδια και πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο»

Οι ασφαλιστές του ηθοποιού, σύμφωνα με τη Sun, θέλουν να εξετάσουν και οι ίδιοι το συγκεκριμένο γεγονός φωνάζοντας δικούς τους ειδικούς, με την υπόθεση να παραμένει ανοιχτή.

 

Πηγή: teen.queen.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


723